Kirjoitukset avainsanalla burkini aurinkoloma

En ole ostanut uimapukua herran aikoihin. Lähinnä, koska en ole tarvinnut. En ole ollut sellaisella lomalla, että olisi moista tarvinnut. Nyt olisin lähdössä rantalomalle parin viikon kuluttua, joten tuumasin, että uusi uimapuku voisi olla kiva. Uimapuvun ja farkkujen osto on niitä viheliäisimpiä ostettavia, mitä nainen voi ajatella. Eli, siis pitää ostaa, kun inspiraatio sattuu päälle. Tänään siis päätin tehdä tämän vastenmielisen jutun. Myyjä yritti vakuuttaa, että kyllä sinä voit bikiniä käyttää, kun ajattelin, että jos muuten on ruskea on kurjaa, jos taikinamasu on valkoinen. No, myyjä ei nähnyt minua  bikineissä,se sanottakoon hänen puolustuksekseen. Rintojen alla merkilliset  kanasiivet, ylösalaisin oleva smile merkin suu 🙁 joka reunustaa valkoista selluliittista vatsaa ja sitten kyhmyräiset löysät reidet kruunaa komeuden. Jos ei ranta-asun osto ollut helppoa nourena, niin nyt se on vain masentavaa. Erikoista oli myös uimapukujen valmistajien ajatus naisten vartaloista. Kun on F kokoinen kuppi  liiviosassa,on toppaus lähinnä koomisen näköistä, tai sanoisinko tragikoomisen. Tuntuu, että rintoja on muutenkin, ilman toppauksia. Myyjä väitti, että valmistajat perustelevat sitä sillä, että naiset halusivat näin, jottei rinnannipukat näy, kun puku on märkä?!?

. Uimapuku on  nätti, mutta burkini olisi armeliain tässä iässä. Mahdollisesti saatte myöhemmin kuvan komistuksesta päälläni, kun makaan selälläni vähän väriä  saaneena aurinkotuolissa tai sitten ette☀️Vielä on muutama viikko aikaa parannella kroppaa tai oppia hyväksymään tämä yleinen rapistuminen.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Blogiarkisto

Kategoriat