Työpaikka on tällä viikolla ollut läkähdyttävä paikka. Aamulla on ok tunnin verran ja sitten alkaa helvetti. Liivit tuntuvat suttuisilta, kun ne on koko ajan hiestä märät, ja selkää pitkin valuta hiki. En viitsi rasvata itseäni suihkun jälkeen, kun vartalovoide vain liukuu iholla ja hiusten pesu tuntuu toivottomalta puuhalta. Se minkä pyöräilykypärä ei linttaa alkuunsa se tuhoutuu hikisellä otsalla päivän mittaan.

Mutta ei se ole vaan minä joka kärsin. Työhuoneen ikkunan takana on pari pihlajaa ja niistä on tullut tänäkesänä riippapihlajia. Koivut oli riippakoivuja, nyt ne muistuttavat oranssinruskeita saunavihtoja. Sadetta on vissiin jossain päin Tukholman seutua ollut tänään, mutta minä ja pihlajat saamme jatkaa kärvistelyä, ei ole täällä tullut, kuin muutama pisara aamuyöstä.

Minun pelastukseni ensiviikolla taitaa olla viuhka jonka olemassaolon olin unohtanut. Sain sen eräältä tunisialaistytöltä (tai siis hänen vanhemmiltaan) tuomisiksi kolme vuotta sitten, mutta se on tähän asti pystynyt pukukaapin pohjalla. Äkkäsin sen tässä yhtenä päivänä ja nyt se lievittää hiukan tukalaa oloa. Istun, kun kunigatar ja löyhyttelen itseäni viuhkalla, kun vanhemmat parat saavat istua vieressä hikoilemassa. Ei ole vanhemmilla paljoa kysymyksiä neuvolantädille tällä hetkellä, kun jokaisen toive on vaan päästä huoneesta mahdollisimman pian ulos.

Kotona on tähän asti ollut kohtalaisen hyvä olla, mutta tänään on ollut,niin tukalaa, että olen ollut parvekkeella koko päivän. Illat olenkin katsonut telkkaria jo viikkotolkulla parvekkeella, kun on ollut just sopivan vilpoista, kutoa ja nauttia vähän kesäjuomaa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla