Kirjoitukset avainsanalla sauna

Työviikko oli kova. En myöskään oikein osannut rentoutua edes lauantaina. Tuli sunnuntaiaamu ja kaduin hiukan,että olin luvannut ystävättärelle mennä valokuva-ja erämessuille. Messut oli ihan kivat. Kuljettiin ja pällisteltiin kaikkea mahdollista ja mahdotonta, jutusteltiin ja käytiin syömässä kevyt kenttälounas.

Ystävätär oli myös luvannut tulla minun kanssa joogaan ja hän halusi sen jälkeen saunaan ja uimaan. Lähellä , missä asun on Tukholman kaupungin ulkoilualue,Hellasgården. Siellä on sauna kaikkina päivinä viikossa ja talvisin avanto halukkaille. Eli kova jooga alle, sitten saunaan ja sieltä avantoon. Siitä on viisikymmentä vuotta, kun olen ollut avannossa viimeksi. Virkistihän se. Juuri, niin kylmää, kuin muistin, mutta oli hyvä olla sen jälkeen. Kun sitten kävelin bussipysälille, tunsin suurta rauhaa ja tunsin olevani tosi onnellinen. Olen terve, voimakas ja on muutamia hyviä ystäviä. Työviikko alkakoon ja tuntuu, että jaksan taas tukea perheitä ja vauvojahan rakastan joten, kyllä tämä tästä.

En nyt uinut matkaaa,mutta en myöskään syöksynyt ylös sieltä (niin jäässä,että nopea liikkeet, eivät onnistu)

Jäätiin jopa joksikin aikaa verannalle jutustelemaan, ennenkuin menimme takaisin saunaan

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Blogiarkisto

Kategoriat