Mainos

Tiedän ,että kotosuomessa kahlataan lumihangessa tällä havaa ja on kauniita talvipäiviä, mutta kesää tulee vääjämättä tänäkin vuonna ja silloin on kiva laittaa jotain uutta kesäkotiin tai miksei kaupunkiinkin. Täältä Eteläsudanista ei lähdetä Milanon huonekalu messuille, eikä tänne voi tilata netistä kaikenmaailman sisustustarvikkeita, joten täällä joutuu elämään vähän Strömsön tapaan. Jos teillä on ylimääräisiä ämpäreitä, joille ei löydy muuta käyttöä, niistä saa hienot lampunpunvarjostimet.Ensin laitetaan kattoon hervottoman ruma energiaa säästävä lamppu ja sitten narun päähän roikkumaan ämpäri. Näitä ämpäreitä on kiva olla erivärisiä, niin ne luo pimeisiin elokuun iltoihin värileikkiä. Lamput sopivat, niin terassen valaisimiksi, kuin ruokapöydän ylle tunnelmaa luomaan. Nämä ämpärit täyttyvät sitten itsemurhaa tehneistä hyttysistä ja kärpäsista jotka voi loppukesästä joukkohaudata tai laittaa pakkaseen jos vaikka sitten talvella innostuu hyönteisproteiinista valmistettuun ruokaan. Täällä kuulemma sadekauden pörriäiset ovat senverran isoja, että niistä tulisi ihan kylläiseksi. En tiedä onko kyseiset lentävät eläimet syötäviä, ehkä?

Meillä on myös modernisti ulkokylpyhuone. Suihku ja WC on näkösuojattu, mutta pikkupesut ja hampaat pesemme rivissä, kuin konsanaan partiolaiset leirillä. Jokainen on pussukkansa kanssa vesipisteen äärellä ja tasatahtia vedämme hammaslankaa hampaiden väleissä ennen harjausta. Melko koominen näky, kun ikää meillä on 35-72 vuoteen. Pesupaikalla on kauniit kaakelit, joissa on Marokkolainen tatsi, mutta saippuakupit ovat enempi , kuin Strömsöstä. Kyseiset saippuakupit ovat oiva uusiokäyttö, mutta tällä hetkellä, niin törkyiset, että meidän käsisaippuapalat luisuvat kaakeleiden päällä ja kupit ammottavat tyhjillään. Mutta ideana ihan hauska.Täällä, kun ei saippukuppeja ole myynnissä ja vaikka olisikin, niin emme järjestöna mielellään  haaskaa rahaa jos sitä voi säästää. Kuvat tulevat hiukan epätahtia kirjoituksen kanssa, kun jotenkin on tuon lataamisen kanssa tänään ongelmia.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla