Kirjoitukset avainsanalla sup

Iski melkoinen helle ja minulla uintikielto. No, en yleensäkään ui kovin paljon, kun vesi on mielestäni aina kylmää. Nyt uintikielto tikit päässä varmaankin tarkoitti sukeltamista tai oikeaoppista kroolaamista. Minähän inhoan olla pää vedenpinnan alla, niin voisin varmaankin uida. Uin aina kaula pitkällä, ei siinä mitkään tikit kastuis. Sisareni soitti ja kysyi halusinko tulla läheiselle järvelle suppailemaan. No miksikäs ei. Olihan siitä jo kaksi vuotta, kun viimeksi kokeilin. Nyt oli pehmeä sup-lauta, lämmin järvivesi, ei tuulta,ei vesiskoottereita, eikä moottoriveneitä. Viimeksi oli nimittäin, kylmä merivesi,ja jos jonkunnäköistä härveliä joka keinutti lautaa kunnolla.

Oli kiva päivä vesillä. Minä, kun olen arkajalka, vetosin uintikieltoon, ettei tarvinnut yrittää seisomista. Katselin nimittäin kavereita ja sisartani ja totesin, että jos järveen joutuu, niin sieltä ei ihan heti pääse takaisin laudalle. Haluan opetella sen tekniikan kunnolla ensikerralla. Kivaa oli ja kiva tapa olla vesillä. Aurinkorasvaa paljon 50 kertoimella, niin pystyi olemaan hyvin muutaman tunnin ulkona. Nyt sitten onkin pahin helle ohi viimeöisen ukonilman jälkeen.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Blogiarkisto

Kategoriat