Kirjoitukset avainsanalla Höyhenlamppu

Minulla on mummoni kuoltua ollut hänen kristallilamppu ja lampetit makuhuoneessa ja olen ollut ihan tyytyväinen näihin. Nyt , kun ostin lopulta sen uuden sängyn, niin halusin sitten uusia vähän ympäröivää rekvisiittaa. Höyhenlampun piti mainoksen mukaan olla väriltään smokey,ei roosa. Kuvassa höyhenet olivat valkoiset, ruskeilla reunoilla. En osta netistä, vaatteitta, kun haluan kokeilla, miltä materiaalit tuntuu, sopiiko vaate jne. Ajattelin kuitenkin, että lamppu  voisi olla turvallinen ostos, minä kun olen laiska kuljeskelemaan kaupoissa. Olis ehkä pitänyt. Lamppu, kun tuli, päivässä, osoittautui roosaksi. Yhdessä roosan sängyn kanssa makuuhuone muistuttaa barbie bordellia, mutta olen liian laiska lähettämään sitä takaisin ja vaihtamaan koko valkoiseen. Kyllä se väri siitä sitten varmaan haalistuu auringossa ja harmaantuu pölyttyessä. Yritän harrastaa positiivista ajattelua. Sitäpaitsi huomasin, että naapuritalossa oli aivan samanlainrn varjostin, en vain tiedä mikä ikäisellä typsyllä se on, ehkä he ihan oikeasti halusivat vaaleanpunaiset höyhenet tai sitten heidänkin nettiostos meni hiukan ruusuiseksi.

Mummon lamppu koristaa tällä hetkellä kellaria ja odottaa, että joku pyyhkisi siitä pölyt ja pesisi kristallit. Se joku en ole minä.

Kommentit (1)

Maija
Liittynyt15.10.2015
1/1 | 

Hieno varjostin, ja sopii täydellisesti yhteen tuon vaaleanpunaisen pörröshaalin (vai mikä se nyt onkaan), joka on sängylläsi. Kiva, että pidit sen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Blogiarkisto

Kategoriat