Tänään oli sunnuntainen pyykkipäivä. Meillä on  luksus oltavat, joka tarkoittaa, että meillä on pesukone ja kuivausrumpu. Näin kuivana kautena tuo taivaalla loistava pallo on kuitenkin huomattavan paljon nopeampi ja tehokkaampi kuivuri. Ulkona on 41 astetta, joten ulkoiluksi saa riittää pesutupaan kävely 25 metriä ja pyykin ripustamien narulle.

Eilen illalla oli viikon elokuvailta ja leffan piti olla Edith Piafin elämästä kertova elokuva. Olen sen aikanaan nähnyt, mutta rakastan hänen laulujaan, joten odotin innokkaasti tulevaa elokuvailtaa. Teemuki oli täynnä punkkua ja estraadi paikka varattu. Joku oli kuitenkin päättänyt, että leffa vaihdetaan vuonna 85 valmistuneeseen college nuorista kertovaan elokuvaan. Voihan p.., jäin kuitenkin alkuun katsomaan sitä, kun en viitsinyt viedä ”teemukiani” huoneeseeni. Nuoremmat työkaverit noin 35 -vuotiaat rupesivat laskemaan minkä ikäisiä he olivat olleet elokuvaa kuvattaessa. Oli kolmivuotiasta, neljä jne. Ja yksi vierustoveri ilmoitti silloiseksi iäkseen -7 vuotta. Sitten he halusivat tietää minkä ikäinen mina olin -85. Olin siis nuori aikuinen 27 vuotta, vakituinen työpaikka ja lukiovuodet roimasti takanapäin. Että silleen.

Kun ulkona ei sään takia voi olla, jää tabletti yhdeksi huviksi jota voi katsoa pöytätuulettimen äärellä. Valitettavasti netti oli,niin hidas, että aamuohjelmia ei voinut katsoa joten alennuin katsomaan euroviisujen Ruotsin ensimmäistä karsintaa. Sehän on valtava koneisto Ruotsissa. 4-5 osakilpailua ja yksi ”toinen” kierros ennenkuin tulee varsinainen karsinta, jossa sitten valitaan voittaja. Olin aamulla lukenut, että jumbopaikan tältä kierrokselta vei eräs Suomalainen 74 -vuotias Aira. Hän totesi katkerana lehdille, että hän on kuollut, koska hän on kieltäytynyt someissa pyörimisestä, ja sen takia hänellä ei ollut tarpeeksi äänestäjiä. Nyt hän kuulemma aikoo somettajaksi. Minusta vaan tuntuu, että kun suurin osa äänestäjistä on kummallakin puolen 10-vuotiaita, niin se ei Arjatätiä taida pelastaa. Hän on hyvä taiteilija ja näyttävä, kaunis nainen, mutta en oikein usko, että euroviisut tänäpäivänä on yli 70 kymppisen estraadi. Loistavaa kuitenkin , että hän ihan vanhanaikaisella iskelmällä pääsi karsintoihin asti. mutta kyllä se, niin taitaa olla, että nuorekas voi olla, mutta ei hänestä eikä minusta saa enää nuoria tekemälläkään. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla