Kirjoitukset avainsanalla yskänlääke

Keskikesä valoisimmillaan. Asun akvaariota muistuttavassa kaksiossa ja kuitenkaan ei näe ristipistoja tehdä 13:30 ilman valoa. Vettä tulee, kuin aisaa. Mahtaneekohan muita kesävaatteita tänäkesänä tarvita, kuin sadetakkia  ja kumisaappaita. Sen lisäksi olen potenut kolmatta kertaa nuhakuumetta sitten vuodenalun. Ei ole oikein ollut minun viikko.

Aikanaa, kun vedin röökiä ja join alkoholia, niin sairastuin kerran jokatoinen vuosi räkätautiin,sitten lopetin tupakanpolton ja rupesin sairastelemaan kerran vuodessa. Uudenvuoden lupaukseni tällä vuodelle oli juoda viiniä ainoastaan seurassa, ei yksin illalla, tv:n äärellä kutoessa tai kesäiltaisin partsilla. Ja tässä on tulos, pää täynnä räkää vähän väliä. Torstaina olin sitten, niin kyllästynyt ja väsynyt, kun työparikin on lomalla, joten töihin oli pakko mennä, että kaivoin kaapeista kaikki rohdot mitä löytyi. Päätin, että imppaan ja nielen kaiken joka antaa hyvän mielen ja tablettia huuhdon viinillä alas. Jätin rehellisyyden nimissä yskänlääkkeen ottamatta. Tässä maassa se nimittäin sisältää, niin paljon morfiinia, että en vielä koskaan ole pystynyt ottamaan ohjeissa annettua määrää. Puolituntia  litkun nielemisestä elämä näyttää ruusuiselta ja vartti sen jälkeen iskee pohjaton pimeys ja unta riittää katkeamatta 10 tuntia. Sitä saa täällä puolen litran pullon jos haluaa, mutta olen pyytänyt pienempää kokoa, kun en tohdi sitä ottaa, kuin ihan hätätapauksessa. Nyt on kuitenkin räkätauti taittumassa joten eiköhän tämä taas tästä valkene minunkin eloni ja seuraava työviikko olisi hiukan helpompi.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Blogiarkisto

Kategoriat