Olen lähdössä huomenna Turkkiin lataamaan akkuja. Viime viikonloppuna tein sen Viimsissä, mutta tuntuu, että vanhanpiian elämä menee nyt sellaista vauhtia, että akku tyhjenee yhtä nopeasti, kuin minun kännykästä. Kännykästä loppuu virta monta kertaa päivässä ja nyt pitää tarkistaa, kun lähtee jonnekin, että onko kaikki pelit ja vehkeet mukana, että akun voi ladata, bussissa, lentokentällä, töissä tai powerbankissa. Siis seknkin pitää olla ladattu ja mukana.

Töihin, kun lähtee pitää muistaa tarkistaa pyörän patteri, onko virtaa, niin että sitä riittää mennen, tullen, muuten laturi täytyy ottaa töihin mukaan.Sähköllä kulkeva pyörä on loistava, mutta vaan, niin kauan, kun siinä on virtaa, muuten matkanteosta  tulee raskas ja lihaksistoa koetteleva.

Nyt, kun lähden sinne Turkkiin, niin tämän päivän suuri pakkausongelma on, onko kaikkiin vempaimiin laturit ja oikean merkkiset piuhat mukana. Puhelin, kello, IPad ,että on kirjat iltalukemisena ja filmit  lentomatkalle,hammasharja jne. Ennenvanhaan meikit oli raskain ja isoin pakkauserä, mutta nyt ne menee pieneen pussukkaan, mutta sähköjohdot ovat vallanneet niiden osuuden. Odotan vaan milloin apuvälineet ja lääkkeet rupeavat tuottamaan päänvaivaa matkalle lähtiessä. Tosin yksi piuha olisi yli muiden nyt ja se olisi töpseli tätiin, kun tällä hetkellä tuntuu, että varavirta voisi olla tarpeen. Yritän kirjoittaa Turkista, muuten Tampereen reissusta muutaman viikon kuluttua. Lataamisiin.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla