Oli aika tarjota vähän glögiä, pippareita ja puolukoita survottuna tuorejuustoon kavereille. Se on kiva tapa käyttää puolukkaa, ilman, että siihen tarvitaan sokeria ja se on erittäin hyvää. Toisena glöginpainikkeena piti piparkakkuja kääntää sulassa valkosuklaassa ja ripotella päälle mantelirouhetta tai polkkakarkki muruja. Juu, en muistanut, että suklaa pitää sulattaa vesihauteessa, joten valkosuklaasta tuli muutamassa minuutissa mustaa suklaata. Sisareni sai siis tuoda uutta suklaata tullessaan, kun ensimmäinen päätyi roskiin. Onneksi viherkaali/ lohipasta oli onnistunut ruoka sitten piparkakkujen jälkeen.

Siinä välissä teimme ompeluseuramaisesti käsitöitä. Siis paranneltiin maailmaa, juoruttiin ja minä saan toivonmukaan torkkupeiton valmiiksi tällä viikolla, kun se on nyt muuttunut kivasta käsityöstä, pakkopullaksi.

Lisää siitä sitten ensiviikolla.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla