On ollut merkillinen kesä, kun yhtään päivää ei ole uskaltanut lähteä ulos, ilman, että on villastakki tai toppatakki matkassa. Viime viikonloppuna olin ystävättäreni luona eteläruotsissa, ja sieltä, kun on lyhyt laivamatka Taskaan, niin kävimme siellä päiväseltään.  Auringossa tarkeni hameessa, mutta kun aurinko meni pilveen tai oli varjokohta, jo vain oli taas viileää.

Viikonloppu oli mukava. Juoruilua,kyläilyä, ulkona ravintolassa syömistä ja Lund on kaunis vanha kaupunki, varsinkin kesällä, Kaupunginpuisto ja vanha työläiskaupunginosa ovat todella kauniita ja omiaan päiväkävelyille.

Tämä viikonloppu onkin sitten ollut täällä kotimaisemissa. Siivosin keittiönkaappeja eilen, reipas 12kilometrin kävelylenkki ja tänään onkin ollut pientä puuhastelua kasvimaalla. Kohta onkin joogan vuoro, se kun siirtyi ilta-aikaan näin kesällä.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla