Olen pahoillani, että jätin rutiinini ja kirjoitan vasta nyt blogiani. Viikko sitten valvoin lasten saattokodissa neljä yötä peräkkäin ja se sekoitti unirytmin vanhaltapiialta. Itse yötyö sujui hyvin,vaikka onhan se omituista istua nuorten äitien kanssa ja keskustella tulevista hautajaisista, onko vaaleanpunaisia arkkuja jne. No, kenen muun kanssa he siitä puhuisivat, kuin omaisten ja henkilökunnan kanssa, se kun ei nyt yleensä ole mikään tavallinen keskustelun aihe nuorten vanhempien parissa.

Tämän viikonlopun vietinkin sitten Ahvenanmaalla, isäni 86-vuotispäiviä juhlien. Eli pullakahvit ja vähän turinoita. Isä tunnistaa meidät vaikka muuten on välillä hänellä vähän pallo hukassa. Sisareni oli ollut kuuntelemassa luentoa Altzheimerista ja siinä luennoitsia kehoitti esimerkiksi laittamaan kunnon kyltit oviin, jotta vanhus löytää oikein. Minä rupesin heti väsäämään isälle taulua synttärilahjaksi,ettei yksiössä eksy kaappiin kylppärin asemasta.Löysin vielä kellarista vanhat kehykset, joten ei kun vessan oveen  kiinni ja nyt pitäisi huussi löytyä ongelmitta.Tämä oli helppo tehtävä verrattuna kaksospoikien Batman puseroihin. Niiden kanssa oli tulla itku parinkiin otteeseen. Ohje oli jostain lehdestä ja kuva pinterestistä. Ensin yritin kutoa lepakot puseroihin, sillä seurauksella, että kun olin yhden tehnyt keskelle puseroa, se näytti  tyhjältä, joten purin  ja aloitin uusiksi. Sitten  neulon jossain väärin ja jouduin purkamaan koko otuksen, jolloin päätin, että siitä tulee siistimpi jos kirjailen lepakon jälkikäteen. Tuumasta toimeen. Kirjaillut ensimmäisellä  kappaleella oli valmiit, niin totesin,että se per..leen  otus oli nurinperin, eli lensi korvat maata kohden, grrr... ja eikun uusiksksi  Kun vihdoin sain kumpaakin kappaleeseen lepakon oikein päin, niin sitten piti  tehdä vielä toinen samanlainen. Pienet miehet ovat hauskoja. Toinen tykkää kaikista liilan  ja roosan väreistä ja toista ei akkain värit vois vähempi kiinnostaa. Hän kuulemma haluaa aidon Batman paidan eli   mustaa ja  keltaista. En miehenalkuja tavannut  viikonlopun aikana , mutta toivottavasti nämä paidat olivat mieluiset, koska minä ainakin sain toista tuhatta harmaata hiusta lisää ja loput melkein nyhdin päästäni kaikkein epåtoivoisimpina  hetkinä.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla