Kirjoitukset avainsanalla Villasukat

Joogassa kehoitetaan useasti menemmän itseensä ja omaan kuplaansa. Minusta on siihen vähän, niinkuin vaihdellen. En oikein ole yskinliikkuja, vaikka en tykkääkään joukkue urheilusta. Olen liian laiska tekemään itsekseni kovin pitkiä joogaohjelmia ja joogata digitaalisesti teen monta kertaa viikossa, mutta haluan myös muiden seuraa vaihteluna. Kävin monena vuonna joogassa täällä lähistöllä talossa, joka sijaitsee ulkoilualueella. Meitä on yleensä yli kaksikymmentä samassa huoneessa ja mattojen välillä ei ole, kuin 2-5 senttiä. No, se lysti loppui pari viikkoa ennen pääsiäistä. Osaksi, koska ohjaaja piti pääsiäisvapaata ja suurimmaksi osaksi, koska näin monta ihmistä ei saa olla samassa tilassa ja ei varsinkaan näin lähekkäin. Sovimme siis, että kokeillaan miten ulkona, laiturilla joogaaminen onnistuisi. Ja onnistuihan se. Meitä on ollut kahdesta kahteenkymmeneen joogaajaa. Ensimmäinen kerta oli lämmin ja ilta kaunis. Sitten onkin loppukevät vaatinut hiukan suomalaista sisua ja kunnon villapöksyt.Meitä on kuitenkin sinnikäs joukko ja tänäiltana aion elää vaarallisesti ja jättää villahousut kotiin ja vain käyttää pidempiä sukkia.

Sukkia minulla rupeaa olemaan kohta joka lähtöön . Olen laittanut kotiin oman ’joogastudion’ ja, kun en viitsi iltajoogaa  varten vaihtaa trikoita, niin joogaan yövaatteissa, joten katson vain että jokaiseen yöpyyn löytyy omanlaisensa ja värisensä sukat

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos en ollut neulonut sukkia sitten alaluokkien, niin nyt niitä on kaappi pullollaan. Tulee sukat korvista ja korona rassaa hermoja. En oikein tiedä siihen muuta syytä, kuin tyhjä almanakka. Minulla ei pitäisi olla mitään valittamista. Käyn ihan yhtä lailla töissä, kuin ennen koronaa, työmatka sähköpyörällä taittuu puolta nopeammin, kuin julkisilla kukuneuvoilla ja työkavereita tapaan päivittäin (paitsi niitä, jotka makaa koronan takia sairasvuoteella). Kai se vaan on, niin että, kun jokin asia kielletään, niin siitä tulee pakkomielle. Sukkien kutominen on nyt siis tauolla.Onneksi löytyi työkavereita joille nämä kelpaa, ettei itse tarvii kaikkia käyttää. Päätin siis koronasta huolimatta lähteä sisareni innoittaman lankaostoksille Norrtäljehen. Bussilla matkattiin, kun siskon mies tarvitsi autoa. Ei meitä montaa matkustajaa ollut, kun turhaa matkustelua pitää välttää. Lankaostosten takia matkailu ei ole turhaa, koska neulominen hoitaa muuten iskevää mielenterveysongelmaa. Lankojen myyjä, piti myyjäiset omalla pihalla ulkona,mutta halusi meidän asiakkaitten kuitenkin etukäteen varaavan ajan, jotta emme törmäisi sinne kaikki yhtäaikaa. Olimmekin loppupäivästä ainoat ostajat varaamamme ajankohtana. Täällä Ruotsissa, kun on kuitenkin ollut vapaata olemista, moniin muihin maihin verrattuna, hyvällä ja pahalla,tarkoittaa kuitenkin,että harkintaa liikkumisessa ja oleilussa tulee käyttää. Kauniita lankoja jokatapauksessa sain ostettua ja nyt on ainakin alkukesä pelastettu, kun mihinkään ei voi matkustaa, ja rajoitetusti muutenkin pitää elelläMatka osoittautui muutenkin kivaksi kokemukseksi. Norrtälje on kaunis, pieni kesäkaupunki ja siitä sain ajatuksen, että tänä kesänä kiertelen päiväretkillä vähän muissakin lähellä olevissa kaupungeissa, joissa en ole käynyt. Loma, kun tuntuu kuluvan täällä Nackassa, sen enempää vaihtelua ei tunnu järjestyvän. Saan olla iloinen jos edes ennen joulua pääsee Ahvenenmaalle ja Suomeen käymään.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Blogiarkisto

Kategoriat