.

Sain päähäni,että piti jollain lailla ruveta nauttimaan tästä saaristosta joka on kauniina suurtukholman ympärillä. Vene ei tule kysymykseenkään, en oikein jaksa innostua melonnasta, kun pitäisi ostaa tehdä eskimokäännös ja pelkää ajatus kauhistuttaa. Jäädä mahdollisesti jumiin kanootin alle, ei kiitos. Olen liian arka siihen. Voimat, eikä innostus riitä tavan surffailuun, joten keksin, että SUP jooga voisi olla kivaa. Eli (standup paddle board). Siitä, heti yllyttämään kaveria, kun kerran heidän mökille olin menossa viikonlopuksi ja sunnuntaina piti kuitenkin joogata. Hänen työksi jäi yhteydenotto paikalliseen joogastudioon, joka järjestää vasta-alkajille kyseistä hauskaa. 

Lauantaina siis 70km mökiltä Öregrundiin ja meitä kerkesi koko touhu jo kaduttaa useampaan otteeseen. Löysimme kuitenkin joogaohjaajan ja meille selvisi aika pian, että vetäytyminen tästä touhusta ei taida onnistua. Apua, oli vielä Roslagenin kesäviikko, joten väkeä oli rannat täynnä. Ajattelimme kauhuissamme, millaista ilmaista sirkushuvia kansa saisi, kun me räpiköimme enemmän laudanalla, kuin päällä.

lita oli kaunis ja lämmin, ja minulta kastui hiukan selkä ja takatukka, kun kellahdin selälleni, mutta pysyin kuitenkin lautalla. Muut naiset selvisivät kuivina. Hauskaa oli ja nyt on reidet, niin maitohapoilla, ettei ole pitkään aikaan olleet niin jumissa. Illalla olikin aika nauttia hiukan viiniä verannalla ja naureskella iltapäivän saavutuksille.

 

Seuraavana aamuna, kun olikin sitten sunnuntaijooga sekä aamupäivällä, että vielä toinen tunti  Illalla

i


EnterEnter image captionEnter image captionimage caption
 

Se jooga olikin sitten hiukan helpompi, kun sai sentään olla nurmella eikä vedenpäällä. Toinen kurssin pitäjistä oli karibialta

  joten kaikki oli raillakkaan väristä. Tosi piristävää ja yllättävää tällaisessa saaristolais maisemassa. Nurmella sai tosin tasapainoilla ihan kivasti, ei se helppoa aina ollut sekään.

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla