Kirjoitukset avainsanalla pyöräily

Olin ajatellut aloittaa pyöräilykauden vasta Kreikan loman jälkeen,mutta kelit oli ,niin kivat,että aloitin pyöräilyn nyt jo. Minulla on vaippahousut pyöräilyyn, mutta päätin yrittää tavallisilla trikoilla ja melko hyvin sekin sujui. Varmaankin, kun viikolla oli ylimääräinen vaapaapäivä. Työmatkaa on yhteen suuntaan tasan 10 km josta osa on umpimetsää ja metsätiellä ei aamuisin ole, kuin minä ja mahdollisesti jokunen peura. Metsä aukeaa sitten isolle tallille ja hevoshakaan joten aamulla hevoset tujottavat ja iltapäivällä saa väistellä ratsastajia. Töihin pyöräily sujuu hyvin, mutta kotiinpäin onkin sitten loivaa ylämäkeä melkein koko matkan. 

Pyöräily ei sitten ollutkaan ainoa joka rasitti vanhanpiian jalkoväliä. Kuten sanottu, edessä on joogaloma Kreetalle. Sitävarten piti saada kaikenkarvaiset karvat pois. Kosmetologilla käynti muistutti enempi hammaslääkärissä käyntiä ennenvanhaan. Just, kun on ehtinyt vetää edellisen kipukohtauksen jäljiltä syvään henkeä, lähtee karvat seuraavasta kohtaa ja taas on vatsalihakset solmussa. Onneksi minulla on näppärä nainen kosmetologina, lämmintä vahaa, paperi, napakka nykäisy ja valittamista hän ei kärsi kuulla ollenkaan. No, nyt on karvattomat jalat ja jalkoväli, joten kelpaa pyllistellä vaikka mimmoisissa asennoissa joogamatolla.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Blogiarkisto

Kategoriat