Ruotsissa käytetään sanaa gåggata, kun vuoroin kävellään=gå ja vuoroin hölkätään=jogga. En tiedä käytetäänkö tällaista sanontaa ja sanaa suomenkielessä. Kehitin siksi itse tämän kälkkäämisen. Osallistumme yleensä sisareni kanssa 10km juoksutapahtumaan syksyisin Boråsissa. Tänä vuonna olimme päättäneet, että lopetamme tämän perinteen, koska kumpikaan ei ole hölkännyt, kuin kaksi kertaa muutaman kilometrin tänä kesänä. Serkkuni, jonka luona olemme siellä, halusi meidän kuitenkin osallistuvan, kun se on ainoa kerta vuodessa, kun tapaamme. Eli päätimme  sisareni kanssa matkata sinne ja kokeilla, kuinka täten käy.  Tällä  kertaa asuimme viereisessä hotellissa ja tässä olemme sitten valmistautumassa  päivän koettelemukseen. Olin   valvonut aamuyön ja edellisen illan viinit tuntuivat hiukan vartalossa. Meistä tuntui, että edellisenä iltana oli ihan se ja sama joimmeko vai emme koska tuloksiin se ei vaikuttaisi. Sovimme yhdessä sisareni kanssa, että hölkkäämme jos jaksamme , mutta kävelemme ainakin reitin.

Lähtöviivalla alkoi kuitenkin tuntua  siltä, että  halusimme kuitenkin yrittää ihan oikeasti ja panna parastamme.  . Meillä on joka vuosi ollut säkä ilman suhteen ja ,niin oli nytkin. Aamulla satoi  kaatamalla, mutta juoksu olikin sitten  aurinkoinen tarina.   Kävelimme ja otimme lyhyitä juoksupyrähdyksiä väliin ja maaliin päästiin, siinä ajassa  , kun olimme olettaaneetkin. Ei hyvä aika, mutta odotettu ja siihen nähden ,ettemme olleet harjoitelleet, niin olimme erittäin tyytyväisiä,että saimme ilon ja inspiraation   uudestaan tähän lajiin.

  Saimme mitalimme, jotka jaettiin ensimmäisen kerran tämän juoksutapahtuman   yhteydessä ja olimme tosi tyytyväisiä itseemme ja päätimme, että ensikesäksi ja syksyksi  alkaa harjoittelu nyt. Tämä kälkkääminen on ollut myös meitä yhdistävä tekijä  viimeiset kymmenen vuotta ja päätimme, että haluamme jatkaa  siitä mihin jäätiin. Kivaa  oli myös  tavata tätini, serkkuni, hänen miehensä ja yhden lapsista  ja hänen lapsenlapsia. Otimme myös suihkun jälkeen viimeiset kesäkaljat kälkkäämisen (kävely+hölkkä ) kunniaksi..  

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla