Käytetty tippaletku naruna

Ymmärrän, että kotosuomessa terassielämä on tällä havaa vain unelma tulevaisuudesta. Ne jotka tykkäävät talvesta, saavat nauttia siitä tosissaan, ja muille kerron pari kesäkikkaa tearssituolien iän pidentämiselle. Täällä Eteläsudanissa, kun kaikesta on pula tai jos materiaa on, niin harvalla on varaa siihen, joten täällä joutuu käyttämään kekseliäisyyttä

Tätä tippaletkujen uusiokäyttöä harrastettin myös Nigeriassa, mutta sitomalla se tuolin särkyneen selkänojan ympärille oli minulle uutta. Joku neuvokas oli viikonlopun aikana ”korjannut” kokoushuoneen tuolit ja, niin niillä on taas turvallinen istua. Jos nyt ei kotimaan sairaaloista saa käytettyjä tippaletkuja (joita ette varmasti niistä saa) niin naru ajaa varmaan saman asian. Maassa maan tavalla.

Toinen erinomainen kikka pidentää tuolien käyttöikää on asettaa ne päällekkäin. Jos yhdestä tuolista on istuin tai selkänoja hajalla ja toisella on vain kolme toimivaa jalkaa, niin laittaa ne toinen toisensa päälle, ja avot, kahdesta risasta tuolista tuli täysin käyttökelpoinen sinkku tuoli. Säästyy myös ympäristöä, kun ei tarvitsee tuottaa koko ajan uusia muovimööpeleitä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla