Kirjoitukset avainsanalla Monster jam

Kaikkeen sitä vanhapiika ryhtyy miellyttääkseen miehiä. Kaksi vale lapsenlapsista rakastaa monster autoja ja lauantaina nämä monster jam autot oli täällä Tukholmassa. Päätin maksaa nämä kaksi miehenalkua kyseiseen tapahtumaan. Olin itse saada vatsahaavan ennenkuin olin ymmärtänyt miten saan maksetut liput lunastettua ja mistä. Onneksi tavoitin vihdoin perjantaina lippupalvelusta ihan ihmisen jonka kanssa puhua ja hän latasi minulle meiliin kyseiset liput. Pelkkä ajatus, että joutuisin tuottamaan pettymyksen näille kahdelle miehelle vaan sen takia, etten ymmärtänyt mistä hakea liput oli saada aikaan hermoromahduken vanhassa ihmisessä.

Lapsille tässä oli retkeä kerraksiin. Ensin lautalla Ahvenanmaalta tänne Ruotsiin (se tosin on heille melko tuttua) mutta sitten oli vuorossa, linja-auto, maanalainen, lähijuna ja jopa taksi. 3,5 vuotialle tässä oli itse monster jam tapahtuman lisäksi tapahtumaa kerraksiin. Hyvin he jaksoivat kaikki nämä jutut ja itse sain nähdä tämän Tukholman suurareenan ensi kerran ja erittäin omituisen auto tapahtuman. Siihen en oikein tiedä mitä sanoa, aikuiset ajaa jotain lasten lelua muistuttavia ajoneuvoja, ympyrää, milloin kahdella pyörällä etukenossa, milloin takakenossa. Autoissa on kaikenmaailman rekvisiittaa, kieli, häntä, käsivarsi jne. Kalliita, varmasti vaikeaa ja vaarallista puuhaa. Yleisöä oli paljon, mutta puolet porukasta oli 5-8 vuotiaita joten tosimies imago vähän kärsi. Pienet miehenalut olivat kuitenkin tyytyväisiä, sen minkä nyt mokomasta ymmärsivät. Minulle oli myös ihan terveellistä viettää lapsiperheen arkea,miten joutuu ajattelemaan, rappuja, melutasoa, ruokaa, juomaa ja pissataukoja. Ihan hyvä, kun töissä yrittää neuvoa vanhempia, niin huomaa paremmin, mitä ohjeita voi noudattaa ja muita voi pyrkiä noudattamaan ja mitkä voi vaan unohtaa mahdottomina ja epärealistisina toteuttaa oikeassa elämässä.

Nyt saattaa tulla arjen raportoinnissa vähän taukoa, kun vanhapiika lähtee Karibialle. Hotellissa pitäisi olla Wi-fi joka huoneessa, mutta kokemukseni niistä ovat hiukan vaihtelevat. Yleensä ne on ,niin hitaita, että kuvia ei voi ladata ja netti toimi jos haluaa. Palailen siinä tapausessa asiaan lähempänä joulua.

Tätä päivää, kun el etään,niin pitäähän tosimiehellä olla sävysävyyn kynsilakka, kun maailmalle lähdetään seikkailemaan

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Blogiarkisto

Kategoriat