En tiedä miltä kotini näyttäisi ilman tuttavapiirissäni olevia kilttejä miehiä, joista olen aiemminkin kirjoittanut. Olen elämäni aikana kasannut erinäisen määrän hyllyjä ja lamppuja, enemmän tai vähemmän hyvällä menestyksellä. Mutta, kyllä hyllyt ovat pysyneet pystyssä, vaikka ruuveja on jäänyt yli ja lamputkin ovat valaisseet, muutaman yrityksen jälkeen. Nykyään en sitten tiedä mitä on tapahtunut. Olenko minä laiskistunut, tullut tyhmemmäksi vaiko tavarat vaikeammin kasattavaksi, mutta ilman sisareni miestä osa tavaroistani olisi kellarissa tai kaatopaikalla. Hylly hanskoja ja myssyjä varten olisi varmasti palasina kellarissa ilman miehistä apua. Kyseinen mies joka on sangen kätevä käsistään käytti kolme iltapäivää sen kasaamiseen. Itse aloin sen kasaamisen, mutta luovutin ensimmäisen ruuvin jälkeen. Näitä pieniä puupalasia, joista piti tulla laatikoita ja hyllynjalkoja oli kymmeniä ja samaten ruuvipusseja. Ruuveja oli kuulemma kasaavan miehen mukaan 350 kpl.

Olin nettishoppailut tanskalaisen lampun  syntymäpäiviäni varten ja ajattelin, kun olin raahannut kapistuksen kotiin, että ripustan sen  kertaheitolla illalla kattoon. Ensinnäkin en ymmärtänyt millaisen lampun  laittaisin siihen ja minne? Ja ei sitä ripustettukkaan noin vaan kattoon. Täällä Ruotsissa lamput pitäisi olla helppo laittaa kattoon. Siellä on koukku mihin sen ripustaa ja sitten vain töpseli pistorasiaan ja ,kappas vaan, valo syttyy pimeään. No, tämä koskee tietysti lamppuja jotka ostaa tässä maassa. Tanskalaisilla onkin ihan omat systeeminsä. Apua, ei kun soittamaan mies apuun. Lamppu vaatikin laillistetun säköasentajan koska se vaati johtojen katkaisemista ja uudestaan yhdistämistä jne. Tällä kertaa työhön kului kaksi iltapäivää. Työasento oli hankala ja sähköjohtojen kanssa askartelu vaati sorminäppäryyttä ja hyvät  hermot. Mies parka, ei kuulemma kolmen litran pönikkä viiniä riittänyt korvaamaan  tätä  tylsää työtä. Viiinä hän ei ole saanut, mutta sai vähän kipurahoja. Ja lamppu sopii ruokapöydän yläpuolelle hyvin ja valaisee kirkkaasti. Siis siinähän kuulemma oli joku mahtava uusi keskintö, joka tarkoittaa , että kaikki pienet nystyrät joita alaosassa on, ovat kuin pieniä lamppuja. Kaveri joka tämän keksi sai kuulemma muutama vuosi sitten Nobelin palkinnon keksinnöstään. Ilmankos en ymmärtänyt mihin ja minkälaisen  lampun  ruuvaisin tähän varjostimeen.

Nyt olen kuitenkin luvannut,etten vähään aikaan osta kotiin mitään netistä, koska sisareni mies väitti ,että hänelle tulee vedet silmiin, jo kun maintisen puhelimessa, että olen ostanut kodinsisustus juttuja netistä. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla