Rahaa kasvava bambu

 . Aloitin 60 kymppisten  vieton olemalla  kovassa nuhakuumeessa viikko sitten ja viime viikko meni leipoessa kekkereitä varten. Päädyin juhlien  järjestämiseen, kun minä en osannut päättää, minne matkustaisin niitä pakoon.

 Juhlat alkoivat jo alkuviikosta töissä. Yllättäen pomo toivoi minun ottavan vuosilomani nyt ja sen jälkeen saisin vuoden virkavapaata jos haluaisin. Se oli alkuperäien suunnitelmani, mutta se vaihtui muutama viikko sitten, siihen, että minua pyydettiin aloittamaan virkavapaani vuoden vaihteessa, mutta nyt olen siis takaisin melkein alkuperäisessä suunnitelmassa. Sain mahtavat kukat, lahjakortin ja olivat porukalla ostaneet tosi hyviä suklaamousse kakkuja. Oli kiva lähteä  vapaalle.Sitten syntymäpäivänä olikin vuorossa juhlat  ystävien  ja perheen kanssa. Sää oli suosiollinen ja juhlat olivat suurimmaksi osaksi parvekkeella. Yksi lahjoista oli bambupuu jossa kasvoi rahaa. Valitettavasti luulen, että vaikka minulla olisi miten vihreät sormet ,niin rahaa ei siihen puuhun tule enää ensikesänä. Se olisi tosi kätevää, kun vaan voisi käydä niittämässä satoa  parvekkeella aina tarvittaessa. Oli tämä kivaa täyttää kuusikymmentä. Lahjoja  tuli enemmän, kuin monena vuonna yhteensä. Sen lisäksi olen onnellinen, että sain täyttää kuusikymmentä, kaikki ystävät ja tuttavat eivät ole tätä syntymäpäiväänsä  saaneet viettää

 En näe mitään häpeämistä iässäni. Olen elänyt täyttä elämää tähän asti ja tulen jatkamaan niin . Tykkään nuorista, mutta minulla oli oma nuoruus ja aika aikansa kutakin. Nyt saan olla iloinen,terve aikuinen ja aloittaa työtuntien vähentämisen ja keskittyä viettämään enemmän aikaa harrastusten parissa. 

Kommentit (2)

Maija
Liittynyt15.10.2015
3/2 | 

Paljon onnea kuusikymppiselle! Vallan mainio lahjaidea tuo rahapuu. Kunpa saisin sellaisen versomaan omallekin parvekkeelleni :)

Tampereen likka
4/2 | 

Onnittelut!
Mukava ajatus loiventaa työtä ja ottaa aikaa itselleen. Rahakin on ihan tarpeen, mutta oma aika ja omat jutut vielä tärkeämpää. Vai johtuuko siitä, että rahaa on kohtuullisesti, samoin kuin jo sitä tavaraakin. Nyt nautintoja hankkimaan!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla