Kirjoitukset avainsanalla pihatöitä

Kasvimaani on yleensä täynnä etanoita, kaneja ja peuroja, mutta en ole aiemmin nähnyt sammakkoa. Nyt olikin sitten ihan ison rupikonnan vuoro näyttäytyä. Ihan hyvä olikin, kun tarvitsin vähän miehistä apua, kera poran ja miehisen ajattelun. Harsokehikkoa, kun ei saanut paikoilleen ilman metallisia etanansuojuksia ja niiden ruuvaaminen oli senverran voimia kysyvää puuhaa, että siihen mies oli oiva apu. Nyt en kyllä sammakkoa suudellut, vaan paikalle karautti siskonmies kera Toyotan auttamaan yksinäistä vanhanapiikaa.

Pihatöiden päätteeksi hän sai kahvit. Hän sai juosta kahvinsa mukista, itse opettelen juomaan ihan vanhanaikaisesti kahvikupista. Eilen oli nimittäin saksalaisen posliinifirman  alunnusmyynti, mikä tarkoitti 70% alennusta heidän tuotteistaan. Olemme siellä yleensä sisareni kanssa käyneet täydentämässä ja/tai uusimmassa astiavarastoja. Nyt oli kesäkuppien vuoro tällä kertaa ja hyvältähän se kahvi maistui kupista ja sai vähän liikuntaakin, kun piti käydä hakemassa keittiöstä pootoori.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Blogiarkisto

Kategoriat