Olin karibialla lomalla ja kyllä on maailma ihmeitä täynnä. Niin suuria, kuin pienempiä. Olimme ostoskeskuksessa jossa oli joulukoristelut käynnissä ja osaksi valmiita. Eräässä kohtaa oli kaunis kuusi, mutta siitä törötti omituisesti yksi oksista. Ihmettelimmme, miten tällainen moka oli päässyt käymään? Kiersimme kuusen ja näimme ,että asialle löytyi hyvä vastaus, kuusen sisään oli asetettu tuoli. Ei tarvinnut kuvaa ottaessa pohtia, seistäkö kuusen edessä, vieressä vai peräti maata kuusen alla. Arubalaiset olivat keskineet laittaa  tuolin, joten kuvaaminen oli tehty ykinkertaiseksi. Kuvattava tosin näyttää, siltä kuin olisi tehnyt enimmät ostokset baaritiskillä, mutta syytän vaikka hellettä nuutuneesta ilmeestä.

Toinen erikoisuus oli nykynuorten itseluottamus. Lomakuivia otettaessa monet tytöistä keikistelivät kameralle, kuin kyseessä olisi ollut kuvaus, Huppumalli haussa ohjelmaan. Selkä notkolla, rinnat eteenpäin työnnettynä, huulet törröllään  ja kädet mitä merkillisimmissä asennoissa. Niitä poseerauksia tehtiin sitten tuntitolkulla, kaikkien rannalla olioitten edessä tai turistikohteiden vierellä. Kokeiltavahan minunkin tietysti oli. Tosin se oli nopea hämmentyneen kikatuksen säestämä toimitus. Ei minulla ole sellaista itsevarmuutta, että voisin kaikkien nähden olla tekevinäni mallintöitä jollekin lehdelle tai ,että olisin joku huippu inluenser jolla on miljoona seuraaja instagramissa. Apua, onneksi on saanut viettää nuoruutensa 24 kuvan filmin kanssa. Ei ollut varaa pistää koko rullaa menemään eri kuvausasentojen kokeiluun.Rantaelämää helpotti tänävuonna ihanat pienet turkoosit  flipflopit eli varvastossut vanhalta nimeltään. Ai, että oli kiva ottaa varjoa, kun ei kokoajan tarvinnut tapella  alas valuvan rantapyyhkeen kanssa. Jotkut uusista keksinnöistä ovat suorastaan loistavia. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla