Kirjoitukset avainsanalla Kreikka

Hiljaisuudessa tehty aamukävely päätyi meditointiin pienen kirkon ulkopuolella. Itse Ashtanga jooga tehtiin illalla tänä kyseisenä päivänä. Aamu-uinnin jälkeen seurasikin sitten terveellinen aamupala ja sen päälle altaalla loikoilua. Hotelli on saarensa  huippua, joten meidän talossa, kuudelle naiselle, löytyy oma kuntosali, sisäallas ja oma uima-allas patiolla. Jos asuu itse hotellissa voi lisähintaan saada huoneen omalla altaalla. Onhan se ylellistä, mutta jossain vaiheessa kaipasin 80-luvun huoneita joita vuokrasin omatoimimatkoilla( sai olla onnellinen jos hanasta tuli edes kylmää vettä)

 

Meillä on joka aamu 90 minuuttia joogaa ja sama illalla, mutta silloin yleensä enemmän joogan filosofiaa, ja muita harjoituksia jotka ovat hyväksi meille ikääntyville naisille, kuten hengitysharjoituksia millä viilentää itseään, kuumien aaltojen yhteydessä, harjoituksia millä voidaan tukea virtsankarkailua ym kivaa

Väliin on mahtunut pieni kierros viereisessä Eloundan kylässä, pari kertaa hoitoja hotellin  spa osastolla ja veneretki viereiselle Spinalongan saarelle. 

Nuorempana sain aina lounaaksi kreikkallaisen salatiin, ja olin odottanut sitä nyt jo kauan, että saisin kunnon vihanneksista tehdyn salatiin 

Valitettavasti tädin vatsa ei enää kestänyt joko kurkkua tai ihanaa  sipulia. Kolme päivää yritän vasta turvoksissa ja kipeänä viettää iltapäiväni ja sitten päätin, että tämä  on tältä erää laitettava muistojen laatikkoon. Nyt pitää lounaaksi keksiä jotain muuta. 

Teetauko(inkivääriteetä) hoitojen jälkeen. 

Matkalle on mahtunut kaikennäköisiä ja kokoisia naisia, mutta hyvin on toimeen tultu. Tämän aamun joogan jälkeen tuntuu tosin, että yölennon  jälkeen  saa huominen joogaaminen olla,ehkä muutama  aurinkotervehdys. On vanhallapiialla sen verran ollut kroppa koetuksella. Istun varjossa terassilla ja  taidan pulahtaa altaaseen. Kaverini on kipeänä sängyssä ja muuten taidan  olla yksin koko talossa, joten voin uida  alasti (tosin ei muita se häiritsisi) vaikka kotona olisivatkin. Ei tarvitse sitten laittaa märkää uimapukua matkalaukkuun illalla. Siitä on kaksitoista vuotta, kun olin viimeksi Kreikassa ja tämä oli ensimmäinen kerta Kreetalla, toivottavasti väli ei ole näin pitkä seuraavaan  kertaan. 

 Hyvästi Kreikka ja aamuiset joogatunnit. Nyt viilentämään ruho.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Blogiarkisto

Kategoriat