Jostain syystä edellisessä tekstissä kuvat joutuivat väärinpäin. Varmaan joku hieno uutuus, josta en ymmärrä mitään. Siis uusi yritys. Vanhat rillit sanoivat irti sopimuksensa, kun olin Etelä Sudanissa. Sangat eivät oikein pysy kasassa ja lukulasi osuus on aivan liian heikko. Sen lisäksi tuntuu, ettei näitä saa enää puhtaaksi millään.

Sen lisäksi, että on hankala valita uusia sankoja, tulee hinta varmasti saamaan minut itkun partaalle. Onhan se sitten tietysti tehty muutamaksi vuodeksi eteenpäin. Mutta on se vaan ihme, että kummassakin maassa, niin Suomessa, kuin täällä ei saa paljoakaan taloudellista apua sen enempää silmien, kuin suun suhteen. Ensiviikolla on nimittäin aika käydä hammaslääkärin pakeilla.Plääh

 

En huomannut, eteen ole julkaissut tätä narinaa, eli ongelmia vähän kaiken kanssa. Tässä vaiheessa voin kertoa, että uudet sangat muistuttavat näitä ja hinta oli hirveä, onneksi hampaat oli ehjät. Uusilla laseilla tosin marraskuun harmaus ei  kirkastunut yhtään, eli harmaus ei ainakaan joutunut huonoista laseista.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla