Töissä olemme hyvin kypsään ikään ehtineitä naisia, monet meistä. Tämä tarkoittaa, että monet meistä ovat käsityöihmisiä ja, niin tuli jostain syystä kahvitunnilla juttua valosta. Sanoin, että minulla oli tosi hyvä käsityölamppu, nimittäin mummoni lamppu jostain 70-luvun lopulta. Olisin ihan hukassa pimeinä syysiltoina ilman sitä. Minähän olen vanhapiika joten saan ihan rauhassa tehdä käsitöitä ja katsella telkkaria samalla. Ketään ei häiritse, että minulla on valot päällä tai, että puikot kilisevät neuloessa. Olen joskus suhteiden alussa yrittänyt olla neulomatta telkkaria katsellessa, kun pitää maata sylikkäin ja nauttia toistensa seurasta samalla, kun seuraa jotain yhdentekevää ohjelmaa. Yleensä minun pinna kestää tätä vaihetta pari viikkoa ja sitten en viitsi haaskata hyvää käsityöaikaa sen enempi. Joko minä neulon ja huoneessa on valot tai jätkä lähtee ovesta. Tähän asti kaverit on valinnu oven. 

Lähtien isoisästäni jatkuen isääni ja sieltä siskoni miehiin ja kavereiden miehiin, he ovat antaneet naisten tehdä käsitöitä iltaisin. Neuloa saa ja valoa saa olla huoneessa ainakin yhdessä sohvan tai tuolin nurkassa. Suuri kiitos heille siitä. Mummon lamppuni on suosikki, sen valo kohdentuu just hienosti vinosti takaa, joten valo osuu käsityöhön,niin että on helppoa jopa tehdä ristipistoja pimeällä. 

Kommentit (1)

piitu
2/1 | 

Olipas mukava eksyä tänne blogiisi! Kirjoitat hauskalla ja rehellisellä tyylillä.
Jatkan seuraamista.
Mukavaa syksyä- kohta jo talvi Pirkanmaalla!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla