Täällä Ruotsissa on syksyn aikana akkainaviisit olleet täynnä artikkeleita miten jokaisen pitäisi vähänväliä ”dödrensa” huushollissaan. Eli siivota nurkistaan tarpeeton roina. Mieluiten tehdä se itse, eikä antaa sitä iloa tai vaivaa jäljelle jääville. Joten aloitin tästä joulusta.

Joulukortit olivat joko eri järjestöjen lähettämiä tai sitten viimevuotisia Kanadasta ostettuja kortteja. Eli osa sai varmaankin samanlaiset  kortit  , kuin viimevuonna. 

Lahjoja meillä ostetaan niukasti ja tänävuonna ostin vieläkin  niukemmin, lukuunottamatta , että olen vajonnut, niin alas elämässäni, että ostin eläimelle joululahjan. En olisi ikinä ostanut, mutta ystäväni yllytti  tekemään tämän, siis hänen  syytään 

Sisareni ja hänen miehensä saivat raskast kivet LED valoilla, jotka olin ajatellut, että olisivat hienot minun parvekkeella. Eivät vastanneet  sitä mielikuvaa, mikä minulla niistä oli. Valaisivat puut noin muutaman sentin verran ja muutoin vain loistivat silmiin ja koko parveke oli täynnä johtoja. Toivottavasti sopivat paremmin heidän pihaansa.

Voitin ennen joulua järjestettävissä arpajaisissa ostoskeksumme  tuotteita ja alennuskortteja jotka annoin sisareni miehelle yhdessä salikortin kanssa, jotta hän voi parantaa  kuntoaan ja kroppaansa kolme kuukautta. Sisareni sai ilmaiset kirjat joita tuli joululehtien mukana ja erään varustamon tarjoamia risteilyjä ja matkoja Suomeen. 

Joulupapereita minulla oli mielestäni monia eri laisia . Hah, ne  oli kaikennäköisiä lahjapaereita ja niitäkin noin 30 senttiä ja loput oli pieniä palasia. Olin loppuviikosta pikapikaa eteläruotsissa ystävättäreni 70-vuotispäivillä, joten päätin käydä rautatieasemalla ruokakaupassa ja ostaa sieltä sitten jouluaiheisia lahjapapereita . Ostin siis ruuan ja, kun tulin kotiin, huomasin, että olin unohtanut lahjaperin oston . Siis kaikki mitä löytyi papereita tuli käytettyä ja loput käärin sanomalehtiin.

 Sitten, kun vihdoin oli aattoilta ratkaisin pukuongelman vanhalla mekolla johon olin ostanut karvat kaulan ympärille. Eli monesta  tavarasta pääsin eroon  ja karva saa toimittaa kalulurin virkaa  vielä pitkään. 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla