Kun teholta soitetaan, aina alkaa jännittämään, mitä on tapahtunut. Minulle soitettiin maanantai-iltana klo 22.30.

Tiesin, että mieheni on siirretty yöksi teholle ja ihmettelin mielessäni puhelua, kun hoitaja kertoi hänen olevan siellä hoidossa. Kysyin kuitenkin, onko koronanäytteen tulos tullut. Tulos oli tullut ja se on negatiivinen. Huokasin varmaan ääneen, olin niin helpottunut ja onnellinen asiasta!

Tänään tuli puhelu vuodeosastolta, jossa kerrottiin pienestä ongelmasta. Nyt oli vain puhelinongelma. Virta oli loppunut ja uudelleen piti käynnistää ja salasanat tietysti hukassa. Sanoin, asia kyllä järjestyy, ilmoitan kohta uuden PUK-koodin. Niin asia järjestyi ja hetken kuluttua mieheni soitti ja oli iloinen kun hoitaja otti minuun yhteyttä.

Korona- aikana hoitohenkilökunta on todella hyvin hanskannut asiat ja yhteydenpidon kotiin, sairaalaan kun ei saa mennä. Toivottavasti kovin moni sairaalan työntekijöistä ei sairastu ja hoidettavana olevat selviävät nopeasti kotihoitoon. Lääkehoito on tehonnut ja alkuviikolla mieheni kotiutuu!

Korona tilanteesta on yllä tietoa tullut ja arkipäivisin on tiedotustilaisuuksia ja erikoislähetyksiä, ei niistä enempää.

Meidän rapun ilmotustaululle oli tullut nuoren naisen ilmoitus, jossa hän tarjoutuu kauppa-asioita hoitamaan ja ehkä jotain muitakin asioita. Lisäksi ruokapalvelun auto on viikon verran käynyt jonkun vanhuksen luona, hyvä asia!

Itelläkin ruokajutut jääny hunningolle. Maanantaista asti olen kaapista katellut mitä sieltä löytyy. Taisin pari päivää mennä kahvin, leivän, kasvisten ja hedelmien voimalla. Tänään tein sitten oikeaa ruokaa.

Päivällä oli kaunis aurinkoinen ilma ja ihmisiä oli paljon ulkoilemassa. Minä bongasin rannalta sorsat uiskentelemassa. Oulujoki oli pitkälti sulana meidän kohdalla ja Merikoskessa kuohui kunnolla.

Uudet narsissit hankin reissulta ja parvekkeen ikkunalaudalle virittelin pääsiäistä. Keltainen väri kyllä piristää ja muistuttaa keväästä ja tulevasta kesästä.

Sukkajuttuja olen tänä aikana tehnyt. Kaunis malli on ”Tähdet meren yllä” Niina Laitinen designs. Ohjeen mukaan tein kahdet sukat ja yhdet lapaset.

Osallistuin Kukkameri KAL ihanien sukkien tekoon ja onnetar oli suosiollinen, voitin kirjan. Kirja on vielä matkalla.

Yllärisukkia olen tenyt muutaman parin, joku ystävä voi kirjelähetyksen saada tulevien viikkojen aikana...

Nautitaan keväästä ja yritetään käyttää paikallisten yrittäjien palveluita. Moni pieni putiikki on kiireellä polkassu nettikaupan pystyyn sekä fb-esitelyjä valikoimistaan.

Pysytään terveenä, kyllä me tästä selvitään!

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Asustelen mieheni kanssa kahdestaan Oulussa. Taakse on jäänyt pitkä työura valtion logistiikkayhtiön palveluksessa. Elämä on kuljettanut mutkien ja kiemuroiden myötä tähän päivään. Olen ollut ammattiosaston puheenjohtaja ja valtakunnan tasolla liiton hallituksen jäsen sekä varapuheenjohtaja. Matkustelu ja erityisesti Intia on vienyt meidän perheen sydämet mennessään.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla