Meidän kaapeista löytyy useita partakoneita ja trimmereitä, jotain niistä käytetään silloin tällöin. Paras lopputulos tulee perinteisellä vaahdolla ja höylällä, näin on vakuuteltu. Jokin aika sitten on markkinoille tullut kone, joka lupaa ajaa partaterän tarkkuudella.

Eilen koneita katsottiin netistä ja yhdestä kaupasta se löytyi. Varaa nyt – nouda 2 tunnin kuluttua periaatteella. Tein varauksen. Varauksesta tuli sähköpostiin vahvistus ja puhelimeen tuli tekstari, että kone on noudettavissa 24 tunnin ajan. Minä lähdin ajeleen kauppaan ja hakemaan konetta. Näytin puhelimeen tullutta koodia myyjälle ja kysyin mistä minä tämän voin noutaa. Minut ohjattiin kassalle. Näytin edelleen koodia, kassahenkilö ei sitä katsonut, kysyi millä nimellä varaus on tehty. Kerroin nimeni, tuotetta ei tahtonut löytyä. Huomasin sivupöydällä koneen, kerroin että tuota tulin hakemaan. Sain koneen, mutta kassahommat oli vielä tekemättä.

Enää piti vain pankkikortti työntää lukulaitteeseen ja maksaa. Se sujui minun osalta hyvin, otin kortin, kun näytöllä luki, että sen voi ottaa pois. Kassahenkilö sanoi, ettei maksu jostain syystä tullut, käytätkö korttia uudelleen. No käytin ja samat hommat tehtiin uudelleen. Sain kuitin ja tiedon, että takuukuitti löytyy kaupan tiedoista. Kuitin tiedot tulivat myös sähköpostiini. Kaikki hyvin ja hieno partakone kotona. Kone ladattiin sellaisella litteällä alustalla.

Tänään rupesin katsomaan mobiilipankista, joko maksu partakoneesta on mennyt tililtäni. Yllätys oli suuri, katevaraus oli kaksi kertaa! Eli ei kaikki mennyt kuitenkaan putkeen. Onneksi käytän mobiilipankkia sormitunnistuksella, joten sitä on nopea ja kätevä käyttää. Soitin asiasta asiakaspalveluun ja kerroin tilanteen puhelimeen vastanneelle naiselle. Hän rekisteröi yhteydenottoni ja kertoi, että on liikkeeseen yhteydessä. Itselle tuli sähköpostiin tieto ja case ID numero, jolla voin tilannetta seurata. Seurantatietojen lisäksi iltapäivällä tuli sähköpostia, jossa kerrottiin, että asiaa on hoidettu ja se pitäisi olla kunnossa. Lisäksi viestissä oli ohjeita miten menetellään, jos jostain syystä maksu olisi kuitenkin veloitettu kahteen kertaan. Asia on kunnossa ja yksi maksu vain on, kuten pitääkin.

Jälkeenpäin mietin, jos käyttäisin verkkopankkia, johon joutuu erikseen kirjautumaan ja tunnistautumaan erilaisin tunnistein, olisinko tänään tilannetta katsonut ja virheen huomannut. Jonain päivänä olisin kyllä asian hoksannu kun tililtä olisi mennyt partakoneen ostamiseen lähes 900 euroa.

Näin oli lumitilanne 5 vuotta sitten

 

Helmikuun päivät eri vuosina voivat olla hyvin paljon erilaisia. Alkukuusta oli kovat pakkaset, jotka vaihtuivat lumipyryyn. Lunta on tänä talvena satanut paljon. Eilen satoi vettä ja jäätävää tihkua. Lumet ovat puista tippuneet pois ja hangen korkeus hieman laski viikonloppuna. Säätiedoissa on uusi punainen tippa varoittamassa jäätävästä vesisateesta. Lähes koko maahan on jälleen varoitus huonosta ajokelistä. Tarkkana pitää olla katolta tippuvien lumien ja jäiden kanssa. Jalkakäytävät ovat kuin luistindadat! Tänään on hieno aurinkoinen talvipäivä ja pakkasta on pari astetta.Valoisuus on lisääntynyt, päivän pituus on nyt 7 tuntia 59 minuuttia.

Nyt on näin paljon lunta

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Asustelen mieheni kanssa kahdestaan Oulussa. Taakse on jäänyt pitkä työura valtion logistiikkayhtiön palveluksessa. Elämä on kuljettanut mutkien ja kiemuroiden myötä tähän päivään. Olen ollut ammattiosaston puheenjohtaja ja valtakunnan tasolla liiton hallituksen jäsen sekä varapuheenjohtaja. Matkustelu ja erityisesti Intia on vienyt meidän perheen sydämet mennessään.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla