Ainutlaatuinen 3D Vision System skannaa tilaa kameran ja laaserin avulla puhdistaen tehokkaasti ja järjestelmällisesti vaativammatkin pinnat. Käyttöaika jopa 60 min, Wi-Fi ja mobiilisovellus sekä isokokoinen pölysäiliö.

Tämä teksti ja kuva robotti-imurista kodinkoneliikkeen ilmoituksessa sai mielenkiintoni heräämään ja innostuinkin tutkimaan tarkemmin mikä ihme vehe robotti-imuri oikein on.

Olen joskus aikaisemmin asiasta lukenut ja kuvia katsellut, mutta suunnitelmissa oli hankkia varsi-imuri. Olin sopivassa mielentilassa sukeltamaan imureiden maailmaan.

Eilen poikamme tuli ruokailemaan kanssamme ja siinä samalla tuli puhe tulevasta äitienpäivästä ja lahjasta. Aikaisemmin olen sanonut, en mitään tarvitse, kukat ovat ihania ja ne riittävät. Nyt kerroin, että olen varsi-imureita katsellut ja lukenut testituloksia. Sanoin, että robotti-imurin mainosteksti sai pohtimaan toisiakin vaihtoehtoja ja kiinnostuin robotti-imurista heti.

Keskustelu päätyi robotti-imureiden vertailuun ja testien lukemiseen. Heti tuli selväksi, että varsi-imuria en halua. Olin ilahtunut kun poika sanoi, että hän suosittelee robotti-imurin hankitaa, äitienpäivälahjaksi.

Testit luettiin ja keskusteltiin minkä merkkinen kone olisi meille hyvä. Yhteinen mielipide oli, kaikkein halvinta ei kannata ostaa. Nopeasti löytyi se merkki, mitä lähdetään katsomaan. Ennen kauppaan menemistä katsottiin myös suosituimmat myydyt imurit. Kaupassa asia varmistui, testivoittajia oli hyllyssä 3 kpl ja muun merkkisiä imureita oli vaikka kuinka monta. Netin mukaan tänään aamulla ei ollut hyllyssä kuin 1 imuri!

Kotiin tultiin imurilaatikon kanssa ja alettiin katsomaan mitä kaikkea laatikosta löytyy ja ohjekirjaa piti lukea. Rekisteröinti onnistui heti, Wi-fi yhteys saatiin pelaamaan ja latausyksikön virtajohto tökättiin pistorasiaan. Aika helppoa!

Nyt on moderni robottipölynimuri ja moppauslaite. Tavallisen imuroinnin lisäksi se osaa vesipestä lattiapinnat irrotettavan moppausliinan ja vesisäiliön avulla.

Sisäänrakennettujen antureiden avulla se osaa liikkua automaattisesti ja väistellä esteitä. Imuri pystyy ylittämään jopa kahden senttimetrin kynnykset, matonreunat ja johdot, joten se siirtyy kätevästi huoneesta toiseen ilman apuvoimia. Laserskannauksen ansiosta pölynimuri tietää tarkalleen ympäristönsä ja osaa luoda itselleen mahdollisimman tehokkaan puhdistusreitin, jonka jälkeen se palaa itse latausyksikköönsä.

 

Eilen robotti-imuri ajeli lattioita ja palasi itse latausyksikköön latausta varten. Hienosti onnistui löytämään latauspaikan, vaikka se oli eri huoneessa. Pitihän sille eilen jutella, mihin oot menossa ja tarkkailla imurointia. Mieheni kysyi illalla, onko tämä meidän uusi perheenjäsen, kun sille voi jutella... Tänään imuroidaan lisää, tai robotti imuroi!


Eilen sain valmiiksi omat Äitienpäiväsukat 2019. Kauniit lyhyet sukat valmistui päivittäin julkaistavien ohjeiden mukaan, kertakaikkiaan mielenkiintoinen projekti. Olen tyytyväinen kun valitsin ohjeen mukaisen langan ja värin myös. Itse en olisi marjapuuron väristä lankaa valinnut. Illalla ehdin aloittaa kahta uutta pitsisukkaa.

Viikonlopun aikana satanut lumi ei ole vielä varjoisista paikoista sulanut pois. Eilen oli aurinkoinen tuulinen päivä ja loppuviikolla on monenlaista säätä luvattu, aurinkoa, vesisadetta ja lumisadetta!

Olisipa Äitienpäivä aurinkoinen ruusun tuoksuinen iloinen päivä meille kaikille!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Asustelen mieheni kanssa kahdestaan Oulussa. Taakse on jäänyt pitkä työura valtion logistiikkayhtiön palveluksessa. Elämä on kuljettanut mutkien ja kiemuroiden myötä tähän päivään. Olen ollut ammattiosaston puheenjohtaja ja valtakunnan tasolla liiton hallituksen jäsen sekä varapuheenjohtaja. Matkustelu ja erityisesti Intia on vienyt meidän perheen sydämet mennessään.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla