Sunnuntaina 10. toukokuuta liehuu Suomen liput saloissa merkkinä Äitienpäivän vietosta. Tulevaa päivää vietetään poikkeuksellisissa olosuhteissa, kuten muutama keväinen viikko on tehty.

Aika moni äiti viettää normaalioloissakin yksinäisen äitienpäivän monesta eri syystä. Lapset voivat asua etäämpänä, jopa maapallon toisella puolella. Muistaa voi kuitenkin monin eri tavoin.

Poikkeusaikana on voinut olla läheisiinsä yhteydessä monin eri sähköisen vempaimien avulla. On voinut soittaa ja nähdä puhujan kuvan, sekin on helpottanut hieman ikävää. Nyt ei kokoonnuta yhteisen herkkupöydän ääreen, sen aika on myöhemmin. Hyvää ruokaa ja täytekakkua voi nauttia myöhemmin perheen kesken.

Äitiä voi muistaa esim. lahjakorteilla paikallisten pienien yrittäjien palveluihin. Jalkahoidon, hieronnan, kampaajan ja moneen muuhun hyvinvointipalveluun voi mennä myöhemmin. Tosin monissa paikoissa on turvallista asioida tällä hetkelläkin. Vaatekauppaan voi myös ostaa lahjakortin sekä moniin kulttuuritapahtumiin. Juhlien sijaan laitetaan nyt koteja ja pihoja. Kukat ovat myös aina ihania lahjoja, niitä saa monessa paikassa kotiinkuljetuksella.

Kiva idea voisi olla yrittäjien yhteistoiminta ja kuljetuksena voisi saada kukkia ja kakun tai kukkia ja suklaarasian. Ruokaa voi myös tilata ravintolasta Äitienpäiväksi. Monta eri mahdollisuutta ja ideaa varmaan on tarjolla.

Viime Äitienpäivänä sain lahjaksi robotti-imurin. Se oli hyvä ja käytännöllinen lahja, olisipa sellaisia imureita ollut parikmmentä vuotta aikaisemmin tarjolla. Imuri hyrrää nytkin jalkojeni juuressa. Imurista en luovu koskaan, se on paras sähköinen kodin vempain.

Muutamia vuosia sitten sain tatuoidun punaisen ruusun käsivarteeni, ruusu kulkee aina mukanani ja on edelleen hyvännäköinen. Ruusu ei ole rupshtanut kuten sen omistaja. Elämää tää vain on kaikkine ryppyineen ja pahkuroineen.

Viime vuonna tein muutamat Äitienpäiväsukat hempeistä langoista. Tänä vuonna Äitienpäiväsukat 2020 valmistuvat kyllä sunnunaihin mennessä. Pitsisukat ovat herkullisen värikkäitä ja malli on Niina Laitinen Designs 2020. Kaunis malli.

Hyvää ja lämminhenkistä Äitienpäivää!

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Asustelen mieheni kanssa kahdestaan Oulussa. Taakse on jäänyt pitkä työura valtion logistiikkayhtiön palveluksessa. Elämä on kuljettanut mutkien ja kiemuroiden myötä tähän päivään. Olen ollut ammattiosaston puheenjohtaja ja valtakunnan tasolla liiton hallituksen jäsen sekä varapuheenjohtaja. Matkustelu ja erityisesti Intia on vienyt meidän perheen sydämet mennessään.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla