Perjantaina oli lämmin päivä. Ilma oli ihanan lämmin ja aurinkoinen. Käytiin mieheni kanssa tapaamassa Ouluun opiskelemaan tulevaa nuorta ja hänen perhettään. Tapaaminen oli ulkona sallituissa olosuhteissa. Ihana oli nähdä tuttuja ihmisiä pitkästä aikaa.

Viikko oli kesäisen lämmin, hellerajaa hipoen ja taisi olla jokunen helteinen päivä. Syksyn tuntua on kuitenkin ilmassa. Illat ovat pimeitä ja yön kosteus kestää pitkälle seuraavaan päivään. Taivaan värit ovat olleet kauniita ja upeita auringonlaskuja on kuvattu paljon.

Väreistä hullaantuneena kaivoin laatikosta oman värikarttani ja totesin, ettei tämän syksyn väreissä ole minulle useita sopivia tarjolla. Hankin itselleni pantterikuvioiset housut loppukesän viileneviin päiviin. Ikäni puolesta olisin voinut vaikka puumapöksyt ostaa, onneksi niitä ei ollut! Pitkä neuletakki tuli asua täydentämään. Kaapista löytyy asuun sopivia paitoja sekä uudet vaaleanpunaiset kengät sekä fuksian värinen takki. Se piristää kyllä kaikki asut. Syksy voi aikanaan tulla.

Langoissa onneksi on ihania uusia värejä jokaisen makuun ja moneen neuleeseen sopivia. Ihania ovat lankojen nimetkin. Kuusikko, Kaunokki, Illansuu, Ruusu, Pihlaja, Orvokki, Magia, Mystiikka, Taikasanoja, Noitarumpu, Lemmenloitsu, Komeetta, Tähdenlento, Syyslehdet, Syyskukka ja Pohjoistuuli. Tässä vain muutamien nimet ja värit ovat kyllä upeita.

Uusista väreistä olen ostanut Kuusikkoa, Kaunokkia, Illansuuta ja Orvokkia. Näistä on muutamat pitsisukat valmiina. Iki-ihana herkkä väri on Marjapuuro ja minun suosikki erityisesti pitsisukkaan. Auringonkukka on vanha pirteä väri, pitsisukat siitäkin syntyi. Joulunpunainen, siniset eri sävyt, erilaiset vihreät ja lilat ovat myös suosikkejani ja sopivat jokaiseen päivään ajankohdasta riippumatta.

 

Raitalangat ovat myös kivoja yhdistettynä yksiväriseen tai toiseen raitalankaan. Raitasukat ovat kauniita ja niihin saa pieniä lankanöttösiä käytettyä pois kuleksimasta. Lankanöttösiä ja vajaita keriä minulta löytyy jonkun verran uusien korkkaamattomien kerien lisäksi.

Lankojen uudet värit saa aina innostumaan ja erilaisia malleja katsomaan. Sukkakirjoja löytyy itseltä muutamia ja syksyllä niitä tulee uusia sekä neulelehdet ovat kivoja malleja täynnä. Facebookin eri neule- ja käsityöryhmät ovat myös kivoja, niistä löytyy kivoja malleja ja valmiita töitä.

 

Monia kivoja asioita on tulevalla viikolla, erityisesti yksi valmennusjuttu alkaa maanantaina. Syyskuussa alkaa kokonaisvaltaista kehonhuoltoa fysioterapeutin ohjaamassa pienryhmässä, toivottavasti tämä toteutuu!

 

Uusin värein uuteen viikkoon!

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Asustelen mieheni kanssa kahdestaan Oulussa. Taakse on jäänyt pitkä työura valtion logistiikkayhtiön palveluksessa. Elämä on kuljettanut mutkien ja kiemuroiden myötä tähän päivään. Olen ollut ammattiosaston puheenjohtaja ja valtakunnan tasolla liiton hallituksen jäsen sekä varapuheenjohtaja. Matkustelu ja erityisesti Intia on vienyt meidän perheen sydämet mennessään.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla