Voi tätä touhua tai hulluuden huippua mua ja mun lankoja! Lankoja on tullut hankittua enempi kuin niitä on ehtinyt käyttämään. Aina vain löytyy kauniita uusia lankoja ja pari kertaa vuodessa julkaistaan uudet värikartat. Eipä sitä muuta houkutusta tarvitse.

Parina iltana olen lankavarstoa katsellut ja miettinyt, mitä kaikille langoille teen. Ratkaisu löytyi poikani avustuksella ja hänen varaamallaan kirpparipöydällä. Nyt olen lankoja laittanut pusseihin ja yritän osan myydä kirpparilla ja kirpparihinnoilla. On se vain ihmeellistä, kun ymmärtää lankoja olevan liikaa, eikä niistä voi helpolla luopua. Päätös on tehty ja kaksi isoa kassillista lankoja lähtee sunnuntaina myyntipöydälle.

No joo, lankojen lisäksi löytyi paperikasseista muutamat valmiit sukat. Tämmöinen käsitys minulla oli, että muutamat varastossa on. Tänään sitten katsoin tarkemmin minkälaisia sukkia kasseista löytyy. Löytyihän sieltä. Valmiita sukkia on 31 paria ja lankojen päättelyä odottaa viidet sukat. Vielä näissä on hommaa, pitää kaikkiin laittaa kokolaput ja pesuohjeet. Sukkien lisäksi on vain kolmet lapaset!

Yhteisneulonta alkaa 24.10, jossa neulotaan normaalimittaiset kirjoneulesukat, Isänpäiväsukat 2020. Ohjeen mukaan tarvitaan kolmea eri väriä, värit ja määrät on kerrottu etukäteen. Minulta ei kaikkia värejä löydy, tällä kertaa teen kaksi paria sukkia itseltä löytyvillä väreillä. Langat olen jo valinnut. Aikaisemmin olisin ostanut ohjeen mukaiset langat.

Mitään lankojen ostokieltoa en kuitenkaan itselleni laita, mutta yritän kuitenkin käyttää kaikki 3-4 kassillisen minulla olevat langat. Langat lajittelin värien mukaan. Erikseen on yksiväriset ja raitalangat, nyt ne löytyy helposti.

Sunnuntaina satoi räntää ja hieman lunta. Maa oli hetken valkoinen, vesisade vei kuitenkin lumen pois ja vihreä ruoho näkyy nyt. Nyt on muutama aste pakkasta ja päivällä aurinko paistoi kirkkaasti, häikäisi.

Maanantaina oli rengasliikkeissä kiireinen päivä, siellä vaihdettiin renkaita urakalla. Minunkin renkaat löytyi rengashotellista ja maanantai-aamuna ne vaihdettiin. Istuin oranssilla nahkasohvalla kahvia hörppien vaihdon ajan. Onkohan kaikissa miesten kaupoissa nahkasohvat? Rengaskaupan mustalla nahkasohvalla olen kesällä istuskellut, kun ostin uudet renkaat ja ne vaihdettiin. Niin, tietenkin kahvia juoden.

Tällä viikolla on meidän alueella koululaisten syysloma ja faskiatunteja ei myöskään ole. Muutenkin rauhallinen viikko, ei mitään erikoista pätäisi olla. Seuraavalla viikolla on sitten vaikka mitä. Kausi-influenssarokotukset alkavat marraskuun alussa, milloinkahan rokotuksen saa. Joukkorokotuksia ei voida aikaisempien vuosien tapaan järjestää, vaan rokotuksiin on varattava aika. Hyvä näin!

Aamulla naapurin täti yllätti minut ihanasti, hän toi kauniita ruusuja. Onneksi on hyviä naapureita, toivottavasti myös Sinullakin sellainen on!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Asustelen mieheni kanssa kahdestaan Oulussa. Taakse on jäänyt pitkä työura valtion logistiikkayhtiön palveluksessa. Elämä on kuljettanut mutkien ja kiemuroiden myötä tähän päivään. Olen ollut ammattiosaston puheenjohtaja ja valtakunnan tasolla liiton hallituksen jäsen sekä varapuheenjohtaja. Matkustelu ja erityisesti Intia on vienyt meidän perheen sydämet mennessään.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla