Kyllä vaan, punaiset huulet ovat päivän pelastus!

Eilen katselin kaupassa uusia lehtiä ja mietin minkähän ostaisin. Hinta oli yhtenä kriteerinä ostoon. Houkuttelevan näköinen lehti oli tarjouksessa tosi edullisesti ja kannen tipseissä oli mielenkiintoisia otsikoita. Kotona selailin lehteä ja muutamat mielenkiintoiset jutut tuli luettua. Valitsenko voimahuulet, kahvisilmät vai tehokulmat?

Minä tietysti valitsin voimahuulet. Tänään sitten ostoksille ja uusi huulipuna sai valon kasvoille ja mielen iloiseksi ja ajatukset pilviin. Uuden huupparin nimi oli ihana Hot Coral. Olen kylmien sävyjen ystävä, mutta tämä uusi väri oli ihana ja sopi hyvin.

Muutamia vuosia sitten olin ystäväni kanssa kauneusristeilyllä Tallinnassa. Matkan hintaan sisältyi monta luentoa ja uusien tuotteiden esittelyä sekä kampaajan neuvot itselle sopivasta hiustyylistä. Lopuksi kaikki halukkaat pääsivät Suomen parhaimpien meikkitaiteilijoiden meikattavaksi. Minä vähän taktikoin, kun halusin tietyn tyypin juttusille. Huulipunaksi valikoitui jo tuolloin corallin sävy.

Loppuiko kesä jo? Heinäkuun viimeinen päivä oli todella kylmä. Pyöräilijöillä oli pipot päässä, hanskat kädessä ja tuulipuvut päällä. Itsellä oli myös paksut sukkikset jalassa, niinkuin talvella. Minä käytän mekkoja kesällä ja talvella. Kesällä kuljen paljain säärin ja normaalisti syyskuussa kaivan sukkahousut esille. Syksyisen kylmä sää on saanut kaupan sukkahousujen valikoimaa tsekkaamaan ja parit bambujutut on hankittu.

Tänään sain valmiiksi roosan värisen neuletakin bambu-viskoosi-puuvilla langasta. Lanka oli kiva neuloa ja malli sekä väri miellytti silmää. Minulla on kiva mekko, jonka kanssa neuletta käytän ja värin puolesta käy monen muun mekon kanssa.

Petroolin väristä 100 % villalankaa on ostettu uuteen neuletakkiin ja napitkin löytyi nappikaupan valikoimasta. Malli vain on vielä hakusessa. Talveksi kyllä kaikki löytyy ja valmistuu. Uusi mekkokangas ja uusi kaava odottavat myös Singerin käsittelyyn pääsyä.

Erään kauppaketjun lehdessä oli paljon erilaisia ruokaohjeita ja bongasin tietysti Intiaan liittyvän ruokalajin. Otsikkona oli ”Oikopolku Intiaan”. Ohje on kukkakaalicarryyn. Huomenna meillä syödään kukkakaalicurrya maustetaan kaapista löytyvillä Intiasta tuoduilla mausteilla.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Asustelen mieheni kanssa kahdestaan Oulussa. Taakse on jäänyt pitkä työura valtion logistiikkayhtiön palveluksessa. Elämä on kuljettanut mutkien ja kiemuroiden myötä tähän päivään. Olen ollut ammattiosaston puheenjohtaja ja valtakunnan tasolla liiton hallituksen jäsen sekä varapuheenjohtaja. Matkustelu ja erityisesti Intia on vienyt meidän perheen sydämet mennessään.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla