Kirjoitukset avainsanalla kodinsisustus

Värillä on väliä, ainakin minulle. Meidän kodissa seinät ei ole valkoiset, eikä huonekalut valkoisia tai harmaita. Värejä löytyy seinistä, huonekaluista ja kodin eri tavaroista. Patinaa ja elämän jälkiä täytyy näkyä.

Syksyn tullen tekee mieli sisustaa kotia eri värein kuin kesällä. Ensimmäisenä ajattelin hankkia uusia värikkäitä petivaatteita. Muutamana iltana olen eri kauppojen nettisuvuja selaillut ja yrittänyt hakea mieleisiä lakanoita.

Tänään menin kauppakeskukseen tarkoituksena ostaa uusia pussilakanoita ja aluslakanoita. Pussilakanoita oli moneen makuun, neutraalista haalesta retroväreihin. Nuo kuitenkaan eivät tunnu omilta väreiltä. Loppujen lopuksi löytyi vain yksi pussilakana, joka oli väriltään, kuvioltaan ja materiaaliltaan juuri oikea.

Tuskan hiki tuli, kun yritin sopivan väristä aluslakanaa löytää uuteen pussilakanaan. Kävin useassa liikkeessä ja valokoima oli kaikissa lähes sama. Valkoinen, harmaa, tumma ja vaalea sininen sekä koiran oksennuksen värinen vihreä tai jopa musta. Yhdessä liikkeessä kerrottiin, että loppuviikolla tulee muutama syksyinen väri lakanoihin. Ystävällinen myyjä katsoi netistä, mitä värejä heille on tulossa ja kertoi värien nimet. Parin värin nimi kuulosti kivalta ja lupaavalta, ehkä saan uudet aluslakanat loppuviikolla hankittua. Tänään ei onnistunut.

Aika hassu tilanne on aluslakanoiden suhteen, kun värejä ei juuri ole saatavavilla. Useat värit näyttivät likaisilta ja ankeilta. Yhdessä liikkeessä myyjä kertoi, että lasten lakanoiden valikoimaa ei juuri ole ja niitä vaikea löytää.

Kauppakeskuksessa oli kaikkea ihanaa värikästä ja syksyyn sopivaa sisustustavaraa runsaasti näkyvillä ja kivasti oli rakennettu erivärisiä kokonaisuuksia. Tällä kertaa en tarvinnut muuta kuin lakanoita, tai en olisi niitäkään oikeasti tarvinnut muuten kuin vaihtelun vuoksi.

Pesen ja mankeloin uudet pussilakanat ja odottelen sopivien aluslakanoiden löytymistä joko kivijalkaliikkeestä tai sitten netistä.

 

Kommentit (1)

Raili
Liittynyt31.5.2019
1/1 | 

Minunkin mielestäni värit tuovat kotiin iloa.  En voi sietää täysin valkoista sisustusta.  Kaikenlaisia muoteja tulee ja menee.  Paljon parempi on käyttää värejä, joista itse pitää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Asustelen mieheni kanssa kahdestaan Oulussa. Taakse on jäänyt pitkä työura valtion logistiikkayhtiön palveluksessa. Elämä on kuljettanut mutkien ja kiemuroiden myötä tähän päivään. Olen ollut ammattiosaston puheenjohtaja ja valtakunnan tasolla liiton hallituksen jäsen sekä varapuheenjohtaja. Matkustelu ja erityisesti Intia on vienyt meidän perheen sydämet mennessään.

Blogiarkisto

2019

Kategoriat