Kirjoitukset avainsanalla ystävät

Joskus vain tuntuu, että kaikki asiat onnistuu ja kääntyy parhain päin! Kulunut viikko oli juuri sellainen.

Maanantain aloitin jalkahoitolassa, jossa oli ammattitaitoinen ja työstänsä ylpeä ihminen tekemässä hoitoja. Hän kertoi koko ajan mitä tekee ja miksi. Antoi neuvoja kotona tehtävään jalkojen hoitoon. Keskusteltiin parista hoitotuotteesta, hoitaja sanoi, ettei kannata ostaa kuin toinen, ettei tule kovin kalliiksi. Tuntui todella ihanalta. Elämäni aikana olen monenlaisen jalkahoitajan tuolissa istunut, mutta maanantaina oli aivan huippu ammattilainen kyseessä.

Kuntosalilla tehtiin kuntotestit alkuviikosta ja eilen uuden ohjelman mukaan treenailtiin. Kuntosalilaitteet ovat vuosien varrella tulleet tutuksi ja monenlaisilla ohjelmilla olen treenaillut. Uudella salilla minua viehätti tietotekniikan hyödyntäminen. Avaimella pääsen salille, avaimeen on ladattu ohjelma, joka kertoo mitä tehdään, montako sarjaa samoin painojen määrän. Avaimeen tallentui tekemäni treeni. Avaimen avulla aloitetaan ja päätetään treeni, muutoksia voi itse tallentaa seuraavaa kertaa varten. Oon kyllä innostunut tietotekniikan käytöstä!

Synttäreitäkin vietin viikon aikana. Onnitteluja tuli runsaasti, ruusuja ja lahjoja myös. Olen onnellinen ihminen, kun minulla on erilaisia ja monenikäisiä ystäviä. Joidenkin kanssa ystävyys on kestänyt vuosikymmeniä, toisten kanssa vähemmän aikaa ja aivan uusia ystäviäkin on ilmaantunut elämääni.

Kävin ystäväni uutta pientä koiraa katsomassa. Hauva oli ihana nappisilmä. Menen varmaan uudelleen pentua ja perheen aikuista koiraa katsomaan. Koiratanssireissukin on ehkä lähiaikoina ohjelmassa.

Kyläilyyn ja ystävien tapaamiseen piti tietysti valmistautua ja lakata kynnet syksyn värein sekä koristella kynnet timantein. Päivä vierähti kuin siivillä ihanien ihmisten ja asioiden parissa. Sain ystävältä myös lahjan päivällä kauppakeskusreissulla.

Mieheni kuntoutumisen ja kuntoutuskartoituksen tekeminen tällä viikolla oli kaikkein paras ja ihanin asia. Tiistaina on tehty päätöksiä kuntoutuksen edistymisestä. Tänään soitin kuntoutussuunnittelijalle ja keskusteltiin minkälaista kuntoutusta on tulossa ja kuinka pitkäksi aikaa. Nyt tuntuu, että homma edistyy ja asia on otettu tosissaan!

Keskustassa nähtiin pinkki autokaunotar, Limutaxi. Auto on Lincoln limusiini. Bileautoa voi vuokrata esim. tuntihinnalla kartsalla pyörimistä varten kuuden kaverin kanssa. Kaverini tuumasi, että tukka ja auto mätsää just eikä melkein.

Aamulla oli jäätä auton ikkunassa ja illalla satanut räntä oli jäätynyt paakuiksi, mutta se ei harmittanut eikä haitannut yhtään. Syksyä tässä eletään ja talven tuloon pitää varustautua.

Vielä on nimipäiväjuhlat tällä viikolla!

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Asustelen mieheni kanssa kahdestaan Oulussa. Taakse on jäänyt pitkä työura valtion logistiikkayhtiön palveluksessa. Elämä on kuljettanut mutkien ja kiemuroiden myötä tähän päivään. Olen ollut ammattiosaston puheenjohtaja ja valtakunnan tasolla liiton hallituksen jäsen sekä varapuheenjohtaja. Matkustelu ja erityisesti Intia on vienyt meidän perheen sydämet mennessään.

Blogiarkisto

2019

Kategoriat