Viime viikolla parissa päivässä tuli vihreys. Puut näyttivät virheiltä ja nurmikko keltaisine voikukkineen toi kesän pihoille ja puistoihin. Nyt oli monessa paikassa ruoho leikattu ja samalla voikukkien iloinen väriläiskä hävisi. Mitenkähän käy ”Pelasta pörriäinen” projektille?

Muutama lämmin päivä on saanut ihmiset kesäasuun. Toppatakit on heivattu vähäksi aikaa syrjään ja siirrytty shortseihin, sandaaleihin ja kukkamekkoihin. Iloisia hymyileviä kasvoja näkyy liikkeellä kaupungilla ja puistoissa.

 

Kesäkuun 1. purettiin muutamia korona-ajan rajoituksia. Ihmiset hullaantuivat vapaudesta ja kavereiden näkemisestä sekä tunteesta, kun voi liikkua vapaasti. Ravintoloiden terasseilla nähtiin isoja pöytäseurueita ja iloisia ihmisiä helteisessä säässä auringon lämmittäessä. Toivottavasti edelleen turvavälit ja koronaohjeet ovat mielessä joka tilanteessa.

Puolustusvoiman lippujuhlan päivää vietetään poikkeuksellisissa olosuhteissa. Tänään ei nähdä normaalia juhlaa ja paraatia. Puolustusvoimien Lippujuhlan päivän konsertissa esiintyy laivaston soittokunta solisteineen. Ehkä ensi vuonna on normaali paraati päivän kunniaksi.

Tänään aurinko nousi klo 2.46 ja laskee 23.49 meidän korkeudella. Kesän kauneinta valon ja lämmön aikaa. Ainolan puisto on keidas keskellä Oulua, siellä tänään tuomet tuoksuivat. Vehmas hoidettu luonto ja virtaava vesi tekevät puistosta idyllisen paikan viettää kaunista kesäistä päivää ja nauttia kesän lämmöstä. Hieman myöhemmin kesällä saadaan nauttia upeasti kukkaloistosta. Sitä odotellessa nautitaan kesästä, voidaan hyvin ja pysytään terveenä!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Asustelen mieheni kanssa kahdestaan Oulussa. Taakse on jäänyt pitkä työura valtion logistiikkayhtiön palveluksessa. Elämä on kuljettanut mutkien ja kiemuroiden myötä tähän päivään. Olen ollut ammattiosaston puheenjohtaja ja valtakunnan tasolla liiton hallituksen jäsen sekä varapuheenjohtaja. Matkustelu ja erityisesti Intia on vienyt meidän perheen sydämet mennessään.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla