Kirjoitukset avainsanalla Uusia astioita

Olen katsellut uusia värikkäitä astioita jonkun aikaa tuloksetta. Päätin unohtaa astiat ja katsella joskus myöhemmin. Pari päivää sitten tuli sähköpostiin viesti, jossa kerrottiin lisäalesta jo alennetuista tuotteista.

Värikkäitä vaatteita oli edullisesti, joita myytiin pois uuden sesongin tieltä. Vaatteita en tarvitse ja olin poistaa viestin, sitten huomasin kohdan sisustus. Täältä löytyi ”Lasit & Astiat ja Mukit & Kupit” Wau, mikä ihana värimaailma avautui. Näytin miehelleni kuvia ja päätettiin mennä seuraavana päivänä kauppaan katsomaan minkälaisia astiat ovat luonnossa. Olihan meillä asiaa tietokonekauppaan parin kaapelin ostoon, joten samalla reissulla tulisivat molemmat jutut hoidettua!

Kaksi kivaa pääsiäispöytää oli somistettu liikken oviaukon viereen, toinen oli keltaisin kattauksin ja toinen roosan sävyisin tavaroin. Liikkeessä oli astiat ryhmitelty värien mukaan. Isolla pöytällä oli yhden valmistajan eriväriset kaikki tuotteet esillä. Tämä oli hyvä ratkaisu, siinä näki heti kaikki eri värisävyt. Valinnan vaikeus oli mitä värejä valitaan, kaikki olivat niin kauniita.

Päädyttiin ostamaan matalat ruokalautaset violetin värisenä. Syviä lautasia otettiin puolet vaalean harmaana ja puolet vihertävän harmaana. Voileipälautasiksi valittiin kahta väriä, toiset on turkoosia ja toiset poltettua keltaista. Lisäksi tuli tumman siniset pöllömukit, sahramin väriset ja siniset juomalasit sekä roosan sävyiset munakupit. Kaikki tavarat löytyivät Indiska kaupasta. Lautaset ovat painavaa kivitavaraa, ne ovat astianpesukoneen ja mikron kestäviä samoin lasit ja mukit. Lautaset ovat Chennai merkkiset ja Intiassa on samanniminen kaupunki.

Lisäksi ostetiin uudet pöytätabletit ja lautasliinoja. Nyt on keittiön Intialaisella pöydällä uudet kauniit kattaukset ja astiakaapissa paljon värikkäitä astioita. Tuntuu ja näyyttää, että kaappiin tuli ikäänkuin valot!

Parasta tässä uusien astioiden hankintaprosessissa on, että vanhoille lautasille löytyi uusi koti. Laitoin eilen facebookin myyntiryhmään ilmoituksen, että annetaan ilmaiseksi hyväkuntoisia ruokalautasia. Välittömästi tuli muutama viesti ja yhden kanssa sovittiin, että seuraavana päivänä lautaset noudetaan.

Pakkausmateriaalia tuli uusien astioiden mukana, joten oli helppo pakata 36 lautasta paperiin ja useampaan muovikassiin. Lautaset menivät todella tarpeeseen uuteen kotiin.

 

 

Kommentit (2)

HH
1/2 | 

Hei, onko astiat kestäneet hyvin käyttöä? Ihastelen näitä ja haluaisin myös laittaa astiat vaihtoon, mutta mietityttää kuinka kestäviä olisi ahkerassa käytössä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Asustelen mieheni kanssa kahdestaan Oulussa. Taakse on jäänyt pitkä työura valtion logistiikkayhtiön palveluksessa. Elämä on kuljettanut mutkien ja kiemuroiden myötä tähän päivään. Olen ollut ammattiosaston puheenjohtaja ja valtakunnan tasolla liiton hallituksen jäsen sekä varapuheenjohtaja. Matkustelu ja erityisesti Intia on vienyt meidän perheen sydämet mennessään.

Blogiarkisto

2019

Kategoriat