Marraskuun toinen sunnuntai on virallinen liputuspäivä, silloin vietetäänn isänpäivää. Tulevaa päivää vietetään poikkeuksellisissa olosuhteissa, kuten myös keväällä olleita juhlia. Useilla paikkakunnilla suositellaan juhlapäivää vietettävän vain samassa taloudessa asuvien ihmisten kesken. Nyt ei kokoonnuta yhteisen herkkupöydän ääreen, sen aika on myöhemmin. Hyvää ruokaa ja täytekakun voi korkata pienesti.

Isää voi muistaa esim. lahjakorteilla paikallisten yrittäjien palveluihin ja liikkeisiin. Lahjakortti esimerkiksi on hyvä hankinta, sen voi käyttää myöhemmin. Aika kivoja syksyn neuleita, takkeja ja monia asusteita on tarjolla paikallisissa liikkeissä.

 

Miten olisi lahjakortti jalkahoitoon, hierontaan tai johonkin tapahtumaan. Tosin monissa paikoissa on turvallista asioida tälläkin hetkellä.

Suomessa on 1,3 milj. isää. Kuinkahan moni saa lahjaksi akkuporakoneen tai jonkun muun sähköisen laitteen. Porakoneitahan voi omistaa useampiakin, sähköllä ja akulla toimivia ja tietysti eri kokoisia laitteita. Akkuporakoneiden mainonta on ollut todella runsasta viime päivinä!

 

Uusi kunnollinen sähköhammasharja on myös hyvä sijoitus. Markkinoille on tullut uudella teknologialla, paineenhallintajärjestelmällä ja ajastimella sekä Wi-Fi toiminnolla varustettuja harjoja. Uusissa harjoissa on pari latausmahdollisuutta. Tämmöisellä meidän perheen mies harjailee.

 

Mieluisia ja parhaita lahjoja ovat omien lasten tekemät lahjat ja kortit. Näitä on näperrelty päivähoidossa ja koulussa.

 

Isänpäivälounaat ovat myös suosittuja ravintolassa nautittuna tai kotiin noudettuna.

 

Korona-ajasta huolimatta pysytään positiivisena ja terveenä sekä käytetään kotimaisia ja paikallisia yrityksiä, jotta ne olisivat pystyssä vielä silloinkin, kun joskus ollaan normaalissa ajassa!

 

Hyvää ja lämminhenkistä Isänpäivää!

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Asustelen mieheni kanssa kahdestaan Oulussa. Taakse on jäänyt pitkä työura valtion logistiikkayhtiön palveluksessa. Elämä on kuljettanut mutkien ja kiemuroiden myötä tähän päivään. Olen ollut ammattiosaston puheenjohtaja ja valtakunnan tasolla liiton hallituksen jäsen sekä varapuheenjohtaja. Matkustelu ja erityisesti Intia on vienyt meidän perheen sydämet mennessään.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla