ET:llä ja Suomen Ladulla on Espoon Oittaalla yhteinen avantouintitapahtuma. Ajattelin tulla kokeilemaan avantoa minäkin.

"Se on niin ihanaa", "en voisi elää ilman avantoa", "aloitan joka aamu avantouinnilla", "ei se pulahdus mitään, mutta olo on taivaallinen sen jälkeen". Tällaista suitsutusta saa kuulla avantouintiin hurahtaneilta. Hrrr... minä olen kissa, joka inhoaa kylmää vettä, mutta nyt pakko kokeilla, onko puheissa perää.

Suuntaan sunnuntaina 14.2. Espoon Oittaalle, missä on ET:n ja Suomen Ladun avantouintitapahtuma klo 12-17.  Ehdin paikalle varmaan kahden maissa.

Tapahtuma? Uikkarit päälle, veteen ja äkkiä pois? "Tapahtuman" kesto on siis kaksi minuuttia! Ei vaitiskaan, onhan Oittaalla muutakin hauskaa. Saa katsella toisten pulahduksia, ja kun taas on täysissä pukeissa, voi istahtaa kahville. Ja tehdä tuttavuutta ET:n ystävien kanssa.

Lihakset on aluksi hyvä lämmitellä esimerkiksi sauvakävelylenkillä. Kokenut kaverini suosittelee oikeita avantotossuja ja niiden puuttuessa vaikka sukkia jalkaan. Jalkapohjat ovat muuten kuin liekeissä. Joku sanoo, että saunasta on helpompaa upota kylmään syleilyyn, toinen on varma siitä, että juuri saunaan ei kannata mennä, lämpötilaero iholla vain korostaa kylmän kokemusta.

Voi hyvä ihme.  Antakaa nyt neuvoja ensikertalaiselle!  Nähdään ystävänpäivänä -

Maija

Kommentit (1)

Kirsi
2/1 | 

Onneksi olkoon, hyvinhän se meni ensikertalaiselta! Olin samaan aikaan laiturilla kun pulahdit. Eikös jäänyt hyvä olo jälkeenpäin? Ilmatkin olivat kovin suosiollisia tapahtumalle ja mukavasti kävi porukkaa.

Tervetuloa uudestaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tympii, tökkii, pännii, ärsyttää! Onko ajassa, yhteiskunnassa, perheessä, mediassa, hallituksessa, anopissa, miniässä tai supermarketin sähköovissa epäkohtia, joista haluat nostaa äläkän? Anna tulla! Puhekuplia on paikka hyville puheenaiheille ja herätteleville mielipiteille.

Lähetä meille mielipiteesi. Valitsemme ja julkaisemme mielipiteitä journalistisin perustein.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla