Sinulla taitaa olla ET-pinssi. Mistäs olet tulossa ja minne menossa?

Nyt ET saattaa ystävät yhteen! Yksi lehtemme ystävyyden vuoden kohokohta on käsissäsi: tämän lehden (ET8) välissä on ystävähaku-liite, jossa on toistatuhatta ilmoitusta.

Ota rohkeasti yhteyttä seuraa hakeviin. Ja te hakijat, tekin voitte lähettää postia toisillenne. Pari riviä ei vielä kerro ihmisestä paljoakaan, kysy siis lisää!

Liite on kuitenkin vain jäävuoren huippu. NettiET:ssä ystävähaku on jatkunut jo jonkin aikaa, ja sinne voivat kaikki jättää ilmoituksia nyt ja vastedes. Eräskin yksinelävien porukka on jo suunnittelemassa yhteistä matkaa toukokuun lopulla.

Mutta sitten on jotakin hyvin yksinkertaista, joka ei vaadi kirjeen kirjoittamista, postitusta, soittoja eikä tietokonetta. Se on meidän ET-pinssimme. Kiinnittämällä pienen kullanvärisen avaimen rintapieleen tai kauluksen reunaan kerrot, että olet avoin uusille ystäville.

ET:n lukijat voivat ostaa Ystävyyden pinssin lähettämällä tekstiviestin. Posti kuljettaa sen kotiin. Pinssin käyttäminen ei tarkoita, että kantaja olisi kaikkien ystävä, mutta se kertoo, että hänen kanssaan voi tulla juttelemaan. Useinhan tarvitaan jokin pieni tekosyy, että kehtaa avata suunsa.

Miten siis aloittaa? ”Sinulla taitaa olla ET-pinssi. Mistäs olet tulossa ja minne menossa?”  Vaihdetaan pari sanaa, istahdetaan kahville.

Jos tunnetaan sielujen sympatiaa, sovitaan tapaaminen, mennään yhdessä elokuviin tai kävelylle. Tai perustetaan ajankohtainen keskustelupiiri, aletaan suunnitella Lapin-matkaa – mitä vain!

Minä kiinnitän pinssin nyt rintaani, ja missä ikinä minut näetkin, tule juttelemaan. Uskon että meillä kaikilla ET:n tekijöillä ja lukijoilla on paljon yhteistä – ja monta tarinaa kerrottavanamme.

Enemmän ystäviä, enemmän tarinoita!

Maija Toppila

päätoimittaja

P.S. Jos löydät kauttamme ystävän, kerro meille, niin kerromme siitä muillekin.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tympii, tökkii, pännii, ärsyttää! Onko ajassa, yhteiskunnassa, perheessä, mediassa, hallituksessa, anopissa, miniässä tai supermarketin sähköovissa epäkohtia, joista haluat nostaa äläkän? Anna tulla! Puhekuplia on paikka hyville puheenaiheille ja herätteleville mielipiteille.

Lähetä meille mielipiteesi. Valitsemme ja julkaisemme mielipiteitä journalistisin perustein.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla