Minulla on sisar, joka tekee maailman maukkaimmat voileipäkakut. Kun meillä on juhlat, ruinaan

Minulla on sisar, joka tekee maailman maukkaimmat voileipäkakut. Kun meillä on juhlat, ruinaan häntä tekemään kakkuja. Ja mikä ihaninta, niitä tehdään yhdessä. Yksi pilkkoo vihanneksia, toinen leikkaa leipiä ja se näppärin meistä koristelee kakut.Ne ovat todella mieleenjääviä hetkiä. Juhlien valmis­telu onkin joskus kivempaa kuin itse juhlat. On hienoa pohtia, mitä tarjotaan, paljonko väkeä tulee ja pitäisiköhän uusia tuokin nuhjaantunut nojatuoli.

Me täällä toimituksessa olemme valmistautuneet juhlaan. Kädessäsi, hyvä lukija, on hieman uudennäköinen lehti. Olemme tehneet lehdestä entistäkin selkeämmän ja luettavamman. Samalla olemme lisänneet siihen aihepiirejä, joita lukijat ovat meiltä toivoneet.

Oliko maailma 40 vuotta sitten kuitenkaan kovin eri näköinen kuin nyt? Selaan lehtemme ensimmäistä vuosikertaa. ”Väestön jako passiivi- ja aktiivi­kansalaisiin on lopetettava”, julisti lehden ensimmäinen pääkirjoitus.

Lehden silloiset aiheet tuntuvat kovin tutuilta: miksi mies rakastuu nuoreen naiseen, kuka saa tolkun eläkeviidakosta, hattu on aina katseenvangitsija, eroamme kun lapset ovat isoja. Ihmisten ilot ja murheet eivät vuosikymme­nien aikana ole muuttuneet. Omasta lehdestä tekisi mieli käyttää kaikkia kauneimpia sanoja, mutta valitsen vain yhden: suvaitsevaisuus. ET haluaa kuvata, miten monin eri tavoin elämää voi elää hyvin.

ET on Suomen ensimmäinen seniorilehti. Kun lehti perustettiin, se oli alansa ensimmäisiä vanhempien ihmisten lehtiä koko Euroopassa. Moni silloin naulittu periaate pätee edelleen.

Puhumme vanhempien ihmisten äänellä. Se on ääni, joka senioreiden suureen määrään nähden on edelleen liian hiljainen. Kädessäsi on lehti, jossa tämä ääni kuuluu kirkkaana.

Olemme Suomen suurin yleisaikakauslehti. Meillä on 680 000 lukijaa (KMT/2012). Osaava toimituksemme tekee parhaansa, jotta lehti on luottamuksesi arvoinen jatkossakin.

Viihtyisiä lukuhetkiä!

P.S. Vanhoja kansia, juttuja ja lehdessä olleita mainoksia voit katsella joko verkkosivullamme http://nettiet.fi/teemat/juhlavuosi tai Facebook-sivullamme https://www.facebook.com/enemmantarinoita

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tympii, tökkii, pännii, ärsyttää! Onko ajassa, yhteiskunnassa, perheessä, mediassa, hallituksessa, anopissa, miniässä tai supermarketin sähköovissa epäkohtia, joista haluat nostaa äläkän? Anna tulla! Puhekuplia on paikka hyville puheenaiheille ja herätteleville mielipiteille.

Lähetä meille mielipiteesi. Valitsemme ja julkaisemme mielipiteitä journalistisin perustein.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla