Kesällä on aikaa lukea. Vaikka sitten uusimpia tutkimustietoja.

Kuulkaapas tätä:

Taloustutkimuksen tuore tilasto kertoo, että 35 prosenttia naisista inhoaa sähköjatkojohtoja. Miehiä nämä pölynkerääjät eivät häiritse. Eivät ainakaan samassa mitassa kuin naisia, koska miehistä vain 23 prosenttia ilmoittaa inhoavansa kodin nurkkiin pesiytyviä jatkojohtoja.

  • Ratkaisu 1: Vaihda asuntoon jossa on enemmän pistorasioita.
  • Ratkaisu 2: Käytä vähemmän sähkölaitteita.
  • Ratkaisu 3: Älä välitä, ei miehesikään välitä.

Entä sitten tällainen tutkittu tieto:

Kotona tarvitaan vain 15 keittiötyövälinettä. Siis 15!  Laskepa huviksesi, montako erilaista kauhaa ja lastaa sinulla lojuu keittiön laatikoissa. Minulla on kaksi laatikollista.

Tämän tutkimuksen takaa löytyy Fiskars.  Tutkijan mukaan riittää se, että keittiön laatikoista löytyvät  ruokailuvälineet, veitset, leikkuulauta, kattilat ja lasta. Niillä selviää arkiruokailusta.

  • Ratkaisu 1: Siivoa laatikkosi.
  • Ratkaisu 2: Syö ulkona.
  • Ratkaisu 3: Älä välitä. Tätä vartenhan keittiössä on laatikoita.

Ei kahta ilman kolmatta:

Suomalaisnaisten suosikkiheila on sellainen mies, jolla on hauskat jutut, kunnioittava asenne naista kohtaan ja joka hallitsee arjen hemmottelun. Tämän viisauden takaa löytyy Coca-Cola Light.

Tutkimus kertoo, että varmemmin nainen hurmataan hauskoilla jutuilla ja rennolla asenteella.  Ulkonäköä painotti nimittäin vain neljä prosenttia vastaajista, kun taas hulvatonta seuraa arvosti 18 prosenttia.

Arkipäivän hemmottelu on naisten mielestä seksikästä: 15 prosenttia vastaajista sanoi, että he arvostavat miehessä pieniä huomaavaisia tekoja.

Itsevarmuutta (4 prosenttia) ja älykkyyttä (4 prosenttia) arvosti vain pieni osa naisista. Enemmän ääniä sai sen sijaan luotettavuus (10 prosenttia), huolehtivuus (15 prosenttia) sekä kumppanuus (10 prosenttia).

  • Ratkaisu 1: Jos sinulla ei jo satu olemaan vierelläsi tällaista ihmettä, kokeile juhannustaikoja. Nyt on otollinen aika.
  • Ratkaisu 2: Hulvattoman seuran voi korvata tositelevisio-ohjelmilla.
  • Ratkaisu 3: Älä välitä, täydellistä ihmistä ei ole olemassa.

Näillä tutkimustuloksilla et ehkä pärjää kesän tietokilpailuissa, mutta aina on hauska tietää lisää.

Mutta nyt, nyt on edessä juhannus ja keskikesän juhla. Ei mietitä tutkimuksia eikä välitetä vaikka taivaalta tulisi rakeita ja lunta. Vielä on kesää jäljellä.

Mukavaa juhannusta kaikille!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tympii, tökkii, pännii, ärsyttää! Onko ajassa, yhteiskunnassa, perheessä, mediassa, hallituksessa, anopissa, miniässä tai supermarketin sähköovissa epäkohtia, joista haluat nostaa äläkän? Anna tulla! Puhekuplia on paikka hyville puheenaiheille ja herätteleville mielipiteille.

Lähetä meille mielipiteesi. Valitsemme ja julkaisemme mielipiteitä journalistisin perustein.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla