Hauska iltapäivä Oivallusten keittiössä kerästi ystävät koolle.

ET-lehden ja Myllyn Parhaiden Oivallusten keittiö kokosi kymmeniä ystäviämme katsomaan ja oppimaan, kun ruokatoimittajamme Christina Aaltio leipoi ihania syysherkkuja vieraittemme kanssa.

Mukana olivat päätoimittajan lisäksi suomalaisen ruokakultuurin keskuksen perustaja Ulla Rauramo, joka tunnetaan myös leivän, eritoten suomalaisen ruisleivän tuntijana, Kokki Kolmonen (joka opetti karjalanpiirakoiden oikeaoppista rypytystä), Myllyn Parhaan tiedottaja ja reseptiemme äiti Arja Savela ja taiteilija, Sauna-kirjan juuri suomeksi julkaissut Arja Saijonmaa

Leivonnaiset tuoksuivat, juttu luisti ja yleisö viihtyi. Kiertelin messuilla välillä itsekseni ja huomasin, miten paljon syötävää oli esillä. Kuivatut hedelmät ja pähkinät ennakoivat joulukautta. Christina Aaltio vinkkasikin, että jos ensi jouluun haluaa jotakin uutta, niin yhdistelmä kotimaiset pikkujuustoloiden tuotteet ja pähkinät ovat mainio lisä makeaan joulupöytään.

Kuvan etualalla on ruokatoimittajamme Christina Aaltio vihreässä essussaan, taustalla voi nähdä vilauksen Kokki Kolmosen hilpeästä kalotista. Jaakko Kolmonen kannusti kaikkia vaihtamaan edes osan ulkolaisesta ruoasta kotimaiseen - se lisää työllisyyttä!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tympii, tökkii, pännii, ärsyttää! Onko ajassa, yhteiskunnassa, perheessä, mediassa, hallituksessa, anopissa, miniässä tai supermarketin sähköovissa epäkohtia, joista haluat nostaa äläkän? Anna tulla! Puhekuplia on paikka hyville puheenaiheille ja herätteleville mielipiteille.

Lähetä meille mielipiteesi. Valitsemme ja julkaisemme mielipiteitä journalistisin perustein.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla