Nyt se sitten alkoi. Kesäloma. Minun kohdallani se tarkoittaa aikaa, jolloin vaimo on laitoskuntoutusjaksolla eli kuten meillä sanotaan, kuntolomalla. Alun perin minun piti lähteä moottoripyörämatkalle, mutta tuon solisluun katkeamisen myötä suunnitelmat menivät uusiksi.

Kirjoitan näitä tarinoitani yleensä kymmensormijärjestelmällä, mutta nyt ei onnistu. Yhdellä sormella naputtelen. Ensi viikolla pääsen taas tässä mielessä normaaliin päiväjärjestykseen. Niinpä tässä jutussa kerron vain lyhyesti heinäkuussa tulevista tarinoista.

Viikon kuluttua tulee tarina siitä, kuinka venäläiset vittävät kesää datsoillaan eli suomeksi sanottuna mökkeilevät. Seuraavalla viikolla kerron, kuinka vietetään halpalomaa samassa naapurimaassa eli Venäjällä. Venäjässä on paljon korjattavaa, mutta se on halpa ja eksoottinen. Siksi siellä viihdyn. Ja jos byrokratian rattaat nopeasti pyörivät, vielä ehdin kertoa ennen kuun loppua, millainen prosessi on saada rahat takaisin peruuntuneesta konsertista - Venäjällä.

Sitten onkin loma loppu ja jutu palaavat kotimaan kamaralle. Toivottavasti.

Ilkka Pirhonen

omaishoitaja

cooking.snowman@gmail.com

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ei tässä näin pitänyt käydä. Ilkasta tuli omaishoitaja yhdessä yössä.

Ilkka Pirhonen on 57-vuotias mies Joensuusta, samanikäisen vaimonsa omaishoitaja. Blogissaan Ilkka tuo esiin omaishoitajan arjen – ja irtiotot – kiertelemättä. Välillä mies karauttaa pollantyhjennysreissulle maailman ääriin. Tai ainakin Venäjän laidalle. Tälle läntiselle.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla