Tiistai alkoi korjaamokäynnillä autossa ilmenneiden oireiden takia. Ohjelmassa oli 150 kilometriä soratietä, joka olisi ollut todella mukava prätkällä ajettavaksi. 

Kostamuksen kaivoksen sivukivivuoret ovat vaikuttava näky. Vaikuttava on toki kaivoskin - satelliittikuvasta katsottuna. Aiemmin sinne järjestettiin busseilla ekskursioita, mutta jostain syystä ne on lopetettu. Avolouhos on kuitenkin satelliittikuvan perusteella kolme kertaa itse kaupungin kokoinen!

Tapasin Vuonnisen kyläpäällikön, jolta tiedustelin, että mikä ihme tämä tällainen tsasouna keskellä ei mitään on? Hän kertoi, että Suomessa asuva mies omisti paikalla sijainneen huonokuntoisen talon. Purki talon ja rakensi paikalle pienen tsasounan, jonka sitten lahjoitti kyläläisille. Tsasounassa järjestetään silloin tällöin jumalanpalveluksia.

Valitettavasti näkymä Muna-kukkulalta jäi videoimatta. Alueelle oli kerääntynyt varmasti kaikki Eldankajärven ympäristön itikat! Niitä oli niin paljon, että minun oli käännyttävä puolivälistä portaita takaisin.

Ja lisää kuvia voit nähdä klikkaamalla tästä linkistä.

Ilkka Pirhonen

omaishoitaja

Joensuu

cooking.snowman@gmail.com

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ei tässä näin pitänyt käydä. Ilkasta tuli omaishoitaja yhdessä yössä.

Ilkka Pirhonen on 57-vuotias mies Joensuusta, samanikäisen vaimonsa omaishoitaja. Blogissaan Ilkka tuo esiin omaishoitajan arjen – ja irtiotot – kiertelemättä. Välillä mies karauttaa pollantyhjennysreissulle maailman ääriin. Tai ainakin Venäjän laidalle. Tälle läntiselle.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla