Kirjoitukset avainsanalla joulupallo

Haminalainen  Miia Immonen on kova tyttö tekemään käsitöitä. Nyt hän valmistautuu Haminan Bastionissa oleviin joulumyyjäisiin 10.-11.12. Miia myy siellä muun muassa näitä tosi upeita joulusia pöytäkoristeita, hersyviä korkkariasetelmia! Hinta on 10 euroa per kenkä.

- Olin tilannut joskus nettikaupasta liian pienet kengät. Halusin ne hyötykäyttöön ja keksin tehdä jouluiset pöytäkoristeet. Hileet oli pinnassa valmiina, mutta toki korkkareita voisi itse maalatakin. Kengän sisällä on oasis-sientä, johon painelin koristeet, sammalen ja jäkälän. Tein myyjäisiin  kuusi kenkää eli ei tämä mitään massatuotantoa ole...Ylipäänsäkin tykkään tehdä enempi uniikkeja töitä kun massatuotantoa.
Lisäksi pöydälläni myyjäisissä on erilaisia pöytäasetelmia, seinälle tai ikkunaan ripustettavia käpykolmioita, joulukimppuja ilman kukkia ja villasukkia. Teen sinne myös havukolmioita, joita voi laittaa hautakiveä vasten. Lisäksi mulla on myynnissä siellä villasukkia ja leivonnaisia

l

Vanhan Holviston joulu Haminan Bastionissa 10.-11.12. klo 10-16.

Wanhan Holviston Joulu on järjestetään jo neljättätoista kertaa Hamina Bastionin tunnelmallisissa holvistotiloissa. Yli sata myyjää, jouluherkkuja, käsitöitä ja jouluista ohjelmaa.

HAMINA BASTIONI, Raatihuoneenkatu 12, 49400 Hamina

www.haminabastioni.fi

 

Valloittavat tonttupallot

Orimattilalainen Kia-Maria Hyle on ripustanut olohuoneensa kattoon suloisen lasipalloryhmän, jossa on tonttuja ja tuikkukynttilöitä koristehiekassa.

- Nämä lasipallot ostin Finnmarin myymälästä. Niitä on kolmea kokoa, tämä minun pallopuutarhani on tehty keskikokoisista lasipalloista. Laitoin palloihin hienoa punaista kidehiekkaa ja valkoista lumihilettä. Vuodenaikojen mukaan vaihtelen pallojen sisälle erilaisia somistuksia. Esimerkiksi pääsiäisenä niissä on pikkusuklaamunia ja tipuja, kesällä taas hiekkaa, kiviä ja kukkia. Syksyisin laitan niihin ruskavärisiä oksia ja lehtiä, Kia-Maria kertoo.

 

 

 

 

 

 

Pallot on ripustettu papuketjulla, jolloin ne on helppo ottaa pesua varten pois ja laittaa takaisin.

- Palloja pesen aina tarpeen mukaan, kun vaihdan somistuksen. Muuten riittää pölyjen pyyhkiminen. Kovasti ovat ihmiset näitä ihastelleet, Kia-Maria kertoo.

 

 

 

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reijan räsymaton raidat on kudottu innostuksesta, kekseliäistä käsitöistä, kirpparilöydöistä, tilpehööripussukoista ja käsillä tekemisen hurmasta.

Reija Ypyä, 56-vuotias ET-lehden toimittaja sukeltaa blogissaan käsityön ja luovuuden värikkääseen maailmaan.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat