Kirjoitukset avainsanalla Mira Ekonen

Espoolainen Mira Ekonen, 43, polkaisi yksin käyntiin Kässäfestarit. Tuosta noin vain, varasi  jo viime kesänä Kaapelitehtaan kahdeksi päiväksi eli 10.-11.5.2019. Mistä moinen hullunrohkeus kolmen pojan äidillä?

- Kyllä tähän varmasti pientä hulluutta tarvitaan, mutta kun on tarpeeksi intoa sekä laajat verkostot, niin kyllä se onnistuu. Enhän minäkään tätä ihan yksin tee, pidän vaan langat käsissäni, Mira toteaa vaatimattomasti.

Mira on käsityöihminen henkeen ja vereen. Hänellä on vahva käsityöalan koulutus ja työkseen hän on kurssittanut ihmisiä jo vuosia niin työväenopistolla, Kaisankodin luovana innostajana kuin omassa Askartelu Amalia -yrityksessään.

- Kun aloitin kulttuurituottajaopinnot Humakissa syksyllä 2016, päätin että "käsityö ja yrittäjyys pois minusta". Mutta jo ensimmäisellä kurssilla kirjoitin auki kässäfestarit ja tässä sitä nyt mennään. Olen koulussa tapahtumaan liittyen
laskelmia. Tuotan Kässäfestarit ilman lainaa tai muuta rahoitusta. Olen tehnyt useimmat koulutyöt, kuten talouskurssien laskelmat tapahtumaan liittyen. Laskujen tulos on se, että tapahtuma ei tule tuottamaan tappiota. Valtavaa työmäärää mahdollisesti palkatta ei tietysti lasketa mukaan.

Mira on nyt opintojensa loppusuoralla ja valmistuu syksyllä kulttuurituottajaksi (amk).

- Pyrin tekemään kässäfestareista opinnäytetyöni ja viimeisen harjoitteluni. Kässäfestarit päättävät opintoni.

Rakkaudesta käsitöihin syntyi kässäfestarit

Kässäfestarit lähestyvät kovaa vauhtia. Paikalla 10.-11.5. on noin 60 yrittäjää. Tapahtuma on hiukan erilainen kuin perinteiset käsityömessut. Toki on paljon myytävää, niin valmiita käsitöitä kuin raaka-aineitakin. Mutta tärkeässä osassa ovat elämykset, työpajat, ohjelmalavan tarjonta ja käsillä tekeminen.

Voit ommella kokoon taittuvan lankaroskiksen, maalata maatuskanuken ja seurata tennistossujen maalaamista. Tuula Kyrölä luennoi YouTuben ja Pinterestin käytöstä käsitöissä sekä niiden hyödyntämisestä ansaitsemiseen. Tekemistä löytyy niin kalenterin tuunaajille, neulojille, ompelijoille, nukkekotiaskartelijoille kuin tilkkuilijoille. Paikalle on tulossa näytteilleasettajia myös USA:sta, Kanadasta, Hollannista, Ruotsista,  Virosta sekä Ukrainasta.  

- Olen iloinen siitä, että paikalla on hyvin monenlaisia toimijoita. On skräppäystä, mixed mediaa ja monenlaista uutta ja ihmeellistä, mutta myös perinteisiä tuohi-, risu- ja kaislatöitä. Tutkija Minna Huotilainen pitää perjantaina klo 17 luennon käsityön merkityksestä aivoille. Hilmalan osastolla on pystypirtapuita, joita pääsee kokeilemaan kankaankudontaa. Lankavan osastolla virkataan Molla Millsin johdolla, luettelee Mira muutamia makupaloja.

Facebookin tapahtumasivulla Kässäfestareita on käynyt tutkimassa jo 80 000 ihmistä. Eli porukkaa on varmaan tulossa. Miran tulevaisuuden unelmatyö on tapahtumatuottaja. Toivottavasti kässäfestarit menestyisivät  ja siitä tulisi jokakeväinen tapahtuma. Mira paljastaa, että ensi keväälle on jo alustava varaus tehty. Tässä hiukan makupaloja festarien tarjonnasta.

   

Jaana Öljymäki on tuohitöiden mestari Pohjois-Pohjanmaalta, Haapajärvellä. Hän näyttää niiden tekemistä Kässäfestareilla.

- Ensimmäisen tuohityöni tein vuonna 1996, kun osallistuin tuohiasulla kansainväliseen fantasiavaatekilpailuun, jonka jälkeen opettelin punontataitoa vähitellen lisää. Olemme äitini Eeva Rutasen kanssa julkaisseet Tuohitöiden käsikirjat 1 ja 2. Tuohituotteissa minulla on oma tuotemallisto, jossa hyödynnän sekä perinteisiä että nykypäivän valmistustapoja ja tyyliä. Valikoimassani ovat korut, leipäkorit ja muut käyttötuotteet.

Lankava tuo Molla Millsin osastolleen pitämään työpajaa. Siellä virkataan kuvan mukainen jäätelökassi.

Reumaliiton pisteellä pääsee kokeilemaan neulahuovutusta ja perjantaina 10.5. klo 13 on esitys reuman ja käsitöiden tekemisen yhdistämisestä. Ritva Karhunen puhuu kokemuksen äänellä, välillä pystyy tekemään hyvin käsitöitä, joskus huonommin. Reumaliitossa on noin 150 yhdistystä, joissa on tarjolla muun muassa käsityö- ja askartelutoimintaa.

 

Ukrainalaisen Mary Groz feltin tytöt esittelevät hassuja hattuja tässä kuvassa. Oikealla oleva Marija tulee myymään Kaapelitehtaalle hassuja huopahattuja.  

Lost Coast Designs tuo Kässäfestareille myyntiin uusia suomalaisia tekstileimasimia. Tule messuille tsekkaamaan kaikki tekstimallit. Leimasimia on painettu vain rajallinen määrä, joten kannattaa olla nopea.

Kenkämaakari Aleksi Lydman esittelee kevään uusia töitään sekä pitää näytöksiä kenkien maalaamisesta.

Kässäfestarella on todella paljon lankamyyjiä, osa ihan pieniä yrityksiä. Nämä ovat Ekolikan lankoja. Ekolikka on eettisiin ja ekologisiin lankoihin erikoistunut lankakauppa verkossa. Valikoimassa olevat langat ovat mahdollisimman vähän käsiteltyjä, niissä ei ole perinteistä superwash-käsittelyä ja kaikki myytävä merino on mulesing-vapaata. Mukaan Kaapelille lähtee 100% villojen, nokkos- ja hamppulankojen, kuitubambujen ja luomumerinoiden lisäksi pieniä eriä puuhelmiä, retronappeja, vanhoja kankaita ja kangasnauhoja. Käy tutustumassa Ekolikan tuotevalikoimaan osoitteessa www.ekolikka.fi

Mira Ekonen on markkinoinut tapahtumaa lähinnä Facebookissa ja some-kanavissa. Hän painatti myös flaijereita eli lentolehtisiä. Minäkin otin niitä ison nipun ja jaoin niitä suoraan postilaatikoihin Helsingin Malmilla, Loviisassa ja Kankaanpäässä.

Lisäksi tein itselleni hauska leikin ja kiinnitin niitä maalarinteipillä eri paikkoihin ympäri Suomea.Siinä tuli ihan sellainen jännä kielletyn hedelmän maku. Pidin flaijereita ja maalarinteippiä kassissa ja "iskin" aina sopiviin paikkoihin. Niitä on muun muassa muutaman IC-junan vessassa, Kankaanpään opiston ilmoitustaululla, Parkanon kirjastossa ja Mikkelin Kenkäveron kahvilassa.

Kässäfestarien flaijeri infoaa ihmisiä Pieksämäen asemaravintolan vessassa.

Flaijeri pääsi myös Pieksämäen aseman odotushuoneen kirjahyllyyn.

Se asettui hyvin Vantaan Korsossa marketin ilmoitustaululle myytävän pakoputken ja talvirenkaiden alle.

Se on myös edelleen Parkanon rautatieaseman ilmoitustaululla.

Kässäfestarit 10.-11.5.2019

Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki.

www.kässäfestarit.fi

facebook.com/kassafestarit/

Sisäänpääsy 10 euroa/ päivä ja 18 euroa/kaksi päivää.

Kommentit (38)

google drive help center
1/38 | 
tedplug82
9/38 | 

<a href="https://megavapesociety.com/product-category/vape-pens-for-sale-vape-pen..." rel="dofollow"> Vap Pens</a>
<a href="https://universalmagicmushrooms.com/product-category/dried-magic-mushrooms/" rel="dofollow"> Magic Mushrooms </a>
<a href="https://shrooms-us.com/product-category/dried-magic-mushroom/" rel="dofollow"> Magic Mushrooms </a>
<a href="https://psychedelicrunners.com/product/buy-lsd-online-lsd-for-sale-onlin..." rel="dofollow"> Magic Mushrooms </a>
<a href="https://suprememedicals.com/product-category/anxiety/" rel="dofollow"> Anxiety Medications </a>
<a href="https://pharmaceutical-pills.com/product-category/sex-pills/" rel="dofollow">  Sex Pills </a>

garyplug
10/38 | 

<a href="https://magicmushrooms4us.com/product/b/" rel="dofollow"> B + Mushroom </a>

<a href="https://magicmushrooms-usa.com/product/b/" rel="dofollow"> B + Mushrooms </a>

<a href="https://magicmushroom-universe.com/product/b-magic-mushrooms/" rel="dofollow"> B + magic mushrooms </a>

<a href="https://magicmushroom-dispensary.com/product/b-cubensis-psychedelic-mush..." rel="dofollow"> B + magic mushrooms </a>

<a href="https://herbalincense-us.com/product/buy-liquid-k2-on-paper/" rel="dofollow"> liquid k2 on paper </a>

<a href="https://herbalincensesociety.com/product/buy-liquid-k2-on-paper-k2-liqui..." rel="dofollow"> liquid k2 on paper </a>

<a href="https://k2liquidincense-us.com/product/buy-jamaican-gold-extreme-herbal-..." rel="dofollow"> liquid k2 on paper </a>

garyplug
11/38 | 

<a href="https://incenseofficial.com/product/buy-liquid-k2-on-paper/" rel="dofollow"> liquid k2 on paper </a>

<a href="https://strongherbalincense.com/product/buy-liquid-k2-on-paper/" rel="dofollow"> liquid k2 on paper </a>

<a href = "https://incenserunners.com/product/buy-k2-liquid-on-paper-liquid-k2-on-p..." rel = "dofollow "> liquid k2 on paper </a>

<a href="https://liquidk2onpaper.com/product-category/liquid-k2-on-paper/" rel="dofollow"> liquid k2 on paper </a>

<a href="https://liquidk2zone.com/product-category/liquid-k2-on-paper/" rel="dofollow"> liquid k2 on paper </a>

Eva Smith
12/38 | 

How To Fix Epson Printer Not Printing Black?
When using an Epson printer, you may encounter an error message saying that your <a href="https://epsonprintersupportnumber.net/blog/?s=responding">Epson printer not responding</a>. The problem often occurs when you have a poor network connection or an outdated printer software version.you can <a href="https://epsonprintersupportnumber.net/blog/epson-printer-not-printing-bl...">Fix  Epson Printer Not Printing Black</a> .Here you will get solotions of every <a href="https://www.epsonprintersupportnumber.com/epson-printer-error-codes">epson printer error codes</a> like <a href="https://www.epsonprintersupportnumber.com/blog/how-to-fix-epson-printer-...">epson printer communication error</a> you can also contact epson printer customer support number (817) 442-6650.

new jerseyf
14/38 | 

<a href="https://420marijuanathrives.com/"rel="dofollow">world wide weed shipping</a>

<a href="https://420marijuanathrives.com/"rel="dofollow">buy weed online worldwide</a>

<a href="https://420marijuanathrives.com/"rel="dofollow">weed shipping worldwide</a>

<a href="https://420marijuanathrives.com/"rel="dofollow">buy marijuana online with worldwide shipping</a>

<a href="https://420marijuanathrives.com/"rel="dofollow">can you order weed online in louisiana</a>

<a href="https://420marijuanathrives.com/"rel="dofollow">pounds of exotic weed</a>

<a href="https://420marijuanathrives.com/"rel="dofollow">buy marijuana online with credit card</a>

<a href="https://420marijuanathrives.com/"rel="dofollow">legit colorado dispensary shipping worldwide</a>

<a href="https://420marijuanathrives.com/"rel="dofollow">worldwide weed delivery</a>

<a href="https://420marijuanathrives.com/"rel="dofollow">buy weed online worldwide shipping</a>

<a href="https://420marijuanathrives.com/"rel="dofollow">legit weed dispensaries</a>

<a href="https://420marijuanathrives.com/"rel="dofollow">buy weed with credit card</a>

<a href="https://420marijuanathrives.com/"rel="dofollow">buy marijuana online with worldwide shipping</a>

<a href="https://420marijuanathrives.com/product/buy-dmt-online/"rel="dofollow">buy dmt online usa</a>

Hop
15/38 | 

https://edex.adobe.com/community/member/FKQU06kgp
https://talk.plesk.com/members/kozukihiyori.244282/#about
https://zen.yandex.ru/media/id/6215aa87f9a6dc6ca7e4779f/website-httpswww...
https://dribbble.com/KozukiHiyori/about
https://www.behance.net/kozukihiyori/info
https://genius.com/KozukiHiyori/bio
https://active.popsugar.com/@KozukiHiyori/profile
https://knowyourmeme.com/users/kozuki-hiyori
http://kozukihiyori.idea.informer.com/
https://www.thingiverse.com/kozukihiyori/designs
https://www.imdb.com/user/ur150176656/
https://cults3d.com/en/users/KozukiHiyori
https://pbase.com/kozukihiyori/profile
https://my.archdaily.com/us/@kozuki-hiyori
https://www.demilked.com/author/kozukihiyori/
https://www.deviantart.com/kozukihiyorii
https://forum.mmajunkie.com/members/kozukihiyori.152813/#about
https://qiita.com/KozukiHiyori
http://www.mobypicture.com/user/KozukiHiyori
https://otakumode.com/KozukiHiyori
https://fundrazr.com/profiles/kozuki-hiyori
https://www.giveawayoftheday.com/forums/profile/114607
https://profiles.xero.com/people/kozukihiyori
https://www.kakprosto.ru/profile/KozukiHiyori
https://www.outdooractive.com/en/author/kozuki-hiyori/236267208/
https://buyersguide.americanbar.org/profile/374998/0
https://www.awwwards.com/KozukiHiyori/favorites
https://www.fontshop.com/people/kozuki-hiyori
https://cycling74.com/author/621605fb2800554975f62e96
https://flud.perm.ru/forum/profile/6958-kozukihiyori/?tab=field_core_pfi...
https://forums.bohemia.net/profile/1179216-kozukihiyori/?tab=field_core_...
https://www.bonanza.com/users/51931089/profile
https://www.jigsawplanet.com/KozukiHiyori?viewas=11ab89a6649f
https://zeldadungeon.net/forum/members/kozukihiyori.94507/#about
https://github.com/KozukiHiyorii
https://gitlab.pasteur.fr/KozukiHiyorii
https://gitlab.haskell.org/KozukiHiyorii
https://www.pling.com/u/kozukihiyori/
https://www.opendesktop.org/u/kozukihiyori
https://www.opencode.net/kozukihiyori
https://git.rj.def.br/KozukiHiyori
https://community.playstarbound.com/members/kozukihiyori.1423313/
https://profile.my.games/profile/geztgmrwga4tmnbugu2dsmbugq2tomrr
https://www.hackerrank.com/KozukiHiyori?hr_r=1
https://www.gameskinny.com/gs/kozukihiyori/
https://community.hodinkee.com/members/KozukiHiyori
https://www.universe.com/users/kozuki-hiyori-1YVP6N
https://os.mbed.com/users/kozukihiyori/
https://www.rankia.com/usuarios/kozukihiyori
https://app.vagrantup.com/kozukihiyori
https://www.teachertube.com/user/channel/kozukihiyori
https://www.accountingweb.co.uk/profile/kozuki-hiyori
https://experiment.com/users/kozukihiyori
https://participez.nancy.fr/profiles/KozukiHiyori/activity
https://replit.com/@KozukiHiyori
https://forum.epicbrowser.com/profile.php?id=14701

Saimo
16/38 | 

https://www.ulule.com/kozukihiyori/#/projects/followed
https://www.wishlistr.com/profile/kozukihiyori/
https://kozukihiyori.livejournal.com/profile
https://letterboxd.com/reja_uwu/
https://www.etsy.com/people/lbyjslbuvod6j56j
https://www.pexels.com/@kozuki-hiyori-181571730
https://www.artstation.com/kozukihiyori/profile
https://disqus.com/by/hiyorikozuki/about/
https://www.theoutbound.com/kozuki-hiyori/
https://ello.co/kozukihiyori
https://clyp.it/user/a1gkhv5k
https://creativemarket.com/users/KozukiHiyori
https://www.goodreads.com/user/show/147823003-kozuki-hiyori
https://8tracks.com/kozukihiyori
https://www.instructables.com/member/KozukiHiyori/
https://coub.com/kozukihiyori
http://www.redbubble.com/people/kozukihiyori
https://www.magcloud.com/user/kozukihiyori
https://webflow.com/KozukiHiyori
https://weheartit.com/kozukihiyori?usr=68792047
https://www.alltrails.com/members/reja-reja-1
https://kozukihiyori.cgsociety.org/profile
https://www.domestika.org/en/kozuki_hiyori
https://doodleordie.com/profile/kozukihiyori
https://www.youmagine.com/kozukihiyori/designs
https://www.creativelive.com/student/kozuki-hiyori?via=accounts-freeform_2
https://startupmatcher.com/p/rejareja
https://unsplash.com/@kozukihiyori
https://play.eslgaming.com/player/17780651/
https://www.mixcloud.com/KozukiHiyori/
https://www.scoop.it/u/reja
https://www.last.fm/user/KozukiHiyori
http://wolpy.com/KozukiHiyori/profile
https://independent.academia.edu/KozukiHiyorii
https://www.zotero.org/kozukihiyori
https://stocktwits.com/KozukiHiyori
https://my.desktopnexus.com/KozukiHiyori/
https://www.apsense.com/user/kozukihiyori
https://seedandspark.com/user/reja-reja
https://www.visajourney.com/profile/413358-kozuki-hiyori/?tab=field_core...
https://www.tripline.net/KozukiHiyori/
https://reedsy.com/author/gw-siapa-anjg
https://soundcloud.com/hiyoriost
https://www.codecademy.com/profiles/KozukiHiyori
https://www.bitrated.com/KozukiHiyori
https://www.huntingnet.com/forum/members/kozukihiyori.html
https://www.spreaker.com/user/16273447
https://www.ted.com/profiles/33454168/about
https://www.kickstarter.com/profile/kozukihiyori/about
https://www.wattpad.com/user/KozukiHiyorii
https://issuu.com/kozukihiyori
https://hub.docker.com/u/kozukihiyori
https://hiyoriost.gumroad.com/
https://www.producthunt.com/@kozukihiyori
https://www.chordie.com/forum/profile.php?id=1298748
https://www.longisland.com/profile/kozukihiyori
https://peatix.com/user/11300504
https://www.divephotoguide.com/user/KozukiHiyori
https://worldcosplay.net/member/1027881
https://www.turnkeylinux.org/user/1692215
http://www.rohitab.com/discuss/user/242610-kozukihiyori/
https://pubhtml5.com/homepage/kvidk
https://gab.com/KozukiHiyori
https://printable-calendar.mn.co/members/10226052
https://www.blogger.com/profile/01354207302613463627
http://www.wikidot.com/user:info/kozukihiyori
https://www.intensedebate.com/profiles/zerowarblog
https://forum.honorboundgame.com/user-311509.html
https://discussions.corebos.org/member.php?action=profile&uid=234509
https://forum.mesign.com/index.php?action=profile;u=1570676
https://milkyway.cs.rpi.edu/milkyway/show_user.php?userid=2426726
https://dohabb.com/index.php?page=user&action=pub_profile&id=423852
http://scoringcentral.mattiaswestlund.net/member.php?action=profile&uid=...
https://lichess.org/@/KozukiHiyorii
http://kozuki-hiyori.imagekind.com/
https://profile.hatena.ne.jp/kozukihiyori/profile
https://www.twitch.tv/kozukihiyorii
https://hiyoriost.mystrikingly.com/
https://social.technet.microsoft.com/Profile/KozukiHiyori
https://ecency.com/@hiyoriost/blog

Bagos
17/38 | 

https://about.me/hiyorikozuki
https://linktr.ee/KozukiHiyori
https://participa.rubi.cat/profiles/KozukiHiyori/activity
https://participa.gencat.cat/profiles/KozukiHiyori/activity
https://omastadi.hel.fi/profiles/KozukiHiyori/activity
https://erabaki.pamplona.es/profiles/KozukiHiyori/activity
https://budget-participatif.rivp.fr/profiles/KozukiHiyori/activity
https://comicvine.gamespot.com/profile/kozukihiyori/
https://telegra.ph/Download-OST-Anime-02-21-2
https://speakerdeck.com/kozukihiyori
https://camp-fire.jp/profile/KozukiHiyori
https://community.opengroup.org/KozukiHiyori
https://spurstartup.mn.co/members/10295988
https://topsitenet.com/user/kozukihiyori/
http://www.cplusplus.com/user/KozukiHiyori/
https://www.wantedly.com/id/kozuki_hiyori
https://academy.autodesk.com/users/hiyoriost
https://tabelog.com/rvwr/kozukihiyori/prof/
https://www.indiegogo.com/individuals/28647925
https://www.sbnation.com/users/KozukiHiyori
https://www.recode.net/users/KozukiHiyori
https://www.broadwayworld.com/board/newcsd.cfm?ID=1844703
https://pokecharms.com/members/kozukihiyori.324871/
https://www.inkitt.com/KozukiHiyori
https://page.postjung.com/kozukihiyori
https://kozukihiyori.carrd.co/
https://new.berecruited.com/athletes/4448505
https://www.digitaldoughnut.com/contributors/KozukiHiyori
https://id.gravatar.com/kozukihiyori
https://en.gravatar.com/kozukihiyori
http://www.good-tutorials.com/users/KozukiHiyori
https://hasitleaked.com/forum/members/kozukihiyori/
https://www.cakeresume.com/me/kozuki-hiyori
https://guides.co/p/kozuki-hiyori
https://tuscl.net/member.php?id=741181
https://mstdn.jp/@KozukiHiyori
https://beermapping.com/account/KozukiHiyori
https://forums.easyallies.com/user/kozukihiyori
http://www.malakye.com/profile/771890/kozuki-hiyori
https://bookmeter.com/users/1320333
https://forums.prosportsdaily.com/member.php?1167669-KozukiHiyori
http://codepad.org/users/KozukiHiyori
https://pastebin.com/u/KozukiHiyori
https://www.todoexpertos.com/usuarios/kozukihiyorihiyori
https://www.blendernation.com/author/kozukihiyori/
https://scholar.google.com/citations?hl=id&user=-YEFncIAAAAJ
https://kozukihiyori.medium.com/
https://archive.org/details/@kozukihiyori
https://eu-gb.git.cloud.ibm.com/hiyoriost
https://no.tripadvisor.com/Profile/KozukiHiyori
https://forums.ubisoft.com/member.php/7453080-KozukiHiyorii
https://www.bolognafc.it/members/kozukihiyori/
http://forum.mai.exler.ru/user41056/
https://www2.thriftyfun.com/_generator/tf_profile.lasso?id=fb12596357912...
https://www.furaffinity.net/user/kozukihiyori/
https://chart-studio.plotly.com/~KozukiHiyori#/
https://fairygodboss.com/users/profile/qMR0_GxXgk/KozukiHiyori
https://www.komoot.com/user/2591822203595
https://youpic.com/photographer/KozukiHiyori/?mode=bio
https://youpic.com/KozukiHiyori/?mode=bio

Gizao
18/38 | 

https://www.warriorforum.com/members/kozukihiyori.html
https://godotengine.org/qa/user/kozukihiyori
https://westseattleblog.com/forums-2/users/kozukihiyori/
https://vocal.media/authors/kozuki-hiyori
https://www.openlearning.com/u/kozukihiyori-r7uepp/
https://forum.freeadvice.com/members/kozukihiyori.716705/#about
https://www.projectnoah.org/users/KozukiHiyori
https://www.fundable.com/kozuki-hiyori
https://app.talkshoe.com/user/kozukihiyori
https://www.renderosity.com/users/id:1079186
https://www.mountainproject.com/user/201313938/kozuki-hiyori
https://www.wonderzine.com/users/1524227
https://www.ngemu.com/members/kozukihiyori.721358/#about
https://www.mobafire.com/profile/kozukihiyori-1036128?profilepage
https://theoryandpractice.ru/users/KozukiHiyori
https://pinshape.com/users/1837679-kozukihiyori#designs-tab-open
https://www.starnow.co.uk/kozukihiyori
https://participa.terrassa.cat/profiles/KozukiHiyori/activity
https://www.stageit.com/KozukiHiyori
https://www.pubpub.org/user/kozuki-hiyori
https://www.pokecommunity.com/member.php?u=1033098&vmid=4077978#vmessage...
https://www.tundrasolutions.com/members/kozukihiyori.417270/#about
https://jobs.mikeroweworks.org/employers/1092170-kozuki-hiyori
https://participons.debatpublic.fr/profiles/Hiyori/activity
https://longbets.org/user/KozukiHiyori/
https://opencollective.com/kozuki-hiyori
https://discuss.techmesto.com/user/kozukihiyori
https://myanimelist.net/profile/KozukiHiyorii
https://www.trainingzone.co.uk/profile/kozukihiyori
https://www.dermandar.com/user/KozukiHiyori/
https://startupxplore.com/en/person/kozuki-hiyori
https://www.sixwordmemoirs.com/profile?uid=291502
https://suzuri.jp/KozukiHiyori
https://investsocial.com/members/1367998-KozukiHiyori
https://ledger-git.dyne.org/KozukiHiyori
https://www.hearingtracker.com/users/kozuki-hiyori
https://fileforum.com/profile/KozukiHiyori
https://www.wallpaperup.com/member/profile/84156/1#post-33888
https://www.anime-planet.com/users/KozukiHiyori
https://wakelet.com/@KozukiHiyori
https://www.lexaloffle.com/bbs/?uid=63633
https://www.vingle.net/posts/4288938
http://anonimsocial.r91601v6.beget.tech/KozukiHiyori
https://cirandas.net/kozukihiyori/blog/hiyori-ost
https://kozukihiyori.contently.com/
https://www.tripadvisor.ie/Profile/KozukiHiyori
https://profile.sampo.ru/kozukihiyori
https://www.angrybirdsnest.com/members/kozukihiyori/profile/
https://www.akiba-online.com/members/kozukihiyori.1206882/#about
https://careercup.com/user?id=6031958348398592
https://www.dmxzone.com/user/617701/
http://info.uniden.com/twiki/bin/view/Main/KozukiHiyori
https://cannabis.net/user/116953
https://www.polygon.com/users/KozukiHiyori
https://decidim.santcugat.cat/profiles/KozukiHiyori/activity
https://participation.lillemetropole.fr/profiles/KozukiHiyori/activity
https://profile.ameba.jp/ameba/kozukihiyori
https://www.imagekind.com/MemberProfile.aspx?MID=2fa4ce08-27c7-4665-8d02...
https://www.pozible.com/profile/kozukihiyori
https://amara.org/en/profiles/profile/0Zb3XHaFa7-ZFxycvMVyrJrylZ9bg_xXKr...

barewoods for sale
21/38 | 

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/medicinal-mushrooms/

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/psilocybe-mushrooms/

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/willy-wonka-chocolate-bars/

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/buy-magic-mushroom-capsules/

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/one-up-mushroom-bar/

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/wavy-chocolate-bar/

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/wavy-bar-milk-chocolate/

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/product-category/buy-herbal-ince...

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/product-category/liquid-incense-...

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/wonder-bar-mushroom-chocolate/

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/mushroom-spores/

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/magic-mushroom-grow-kits/

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/blog/

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/k2-synthetic-weed/

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/diablo-liquid-incense-spray/

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/k2-soaked-paper-for-sale/

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/k2-spray/

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/pure-mephedrone/

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/cocaine-volkswagen/

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/pure-crystal-meth/

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/colombian-cocaine/

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/crystal-meth/

https://barewoodsjoint.com/barewoods-cigars/

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/300mg-lyrica/

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/brown-heroin/

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/k2-synthetic-weed/

https://barewoodsjoint.com/product/710-king-pen/

https://barewoodsjoint.com/product/lamy-safari-cartridge/

https://barewoodsjoint.com/product/stiiizy-vape-pods/

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/diablo-liquid-incense-spray/

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/k2-soaked-paper-for-sale/

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/k2-spray/

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/mdma/

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/one-up-mushroom-milk-chocol...

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/one-up-trefoils-mushroom/

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/one-up-vegan-mushroom/

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/buy-magic-mushroom-capsules/

bare woods
22/38 | 

https://barewoodsjoint.com/product/backwoods-banana-cigars/

https://barewoodsjoint.com/product/backwoods-black-russian-cigars/

https://barewoodsjoint.com/product/backwoods-honey-berry/

https://barewoodsjoint.com/product/backwoods-honey-cigars/

https://barewoodsjoint.com/product/backwoods-russian-cream/ 

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/medicinal-mushrooms/

https://barewoodsjoint.com/product/backwoods-sweet-aromatic-natural-cigars/

https://barewoodsjoint.com/product/orange-cookies/

https://barewoodsjoint.com/product/russian-cream/

https://barewoodsjoint.com/product/grape-ape-strain/

https://barewoodsjoint.com/

https://barewoodsjoint.com/product/barewoods-honey/

https://barewoodsjoint.com/product/barewoods-wax-cigar-russian-cream/

https://barewoodsjoint.com/product/barewoods-wax-cigars-clementine/

https://barewoodsjoint.com/

https://barewoodsjoint.com/product/barewoods-limited-edition-vanilla/

https://barewoodsjoint.com/product/barewoods-limited-edition-nyc-sour-di...

https://barewoodsjoint.com/product/rechargeable-wax-cigar-battery/

https://barewoodsjoint.com/product/barewoods-wax-cigars-bare-og/

https://barewoodsjoint.com/product/barewoods-wax-cigar-cookies/

https://barewoodsjoint.com/product/barewoods-wax-cigar-gelato/

https://barewoodsjoint.com/product/barewoods-bare-wax-cigar-maui-wowie/

https://barewoodsjoint.com/product/barewoods-wax-cigars-skywalker/

https://barewoodsjoint.com/barewoods-cigars/

https://naturalpsychedelicspharmacy.com/
https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/crystal-meth/
https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/brown-heroin/
https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/mephedrone-2/
https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/5-meo-dalt/
https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/buy-liberty-caps/
https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/magic-mushroom-grow-kits/
https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/golden-teacher-mushrooms/
https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/mckennaii-cubensis-mushrooms/
https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/buy-penis-envy-mushrooms/
https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/ecuador-cubensis-mushrooms/
https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/chitwan-cubensis-mushrooms/
https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/mushroom-spores/
https://naturalpsychedelicspharmacy.com/shop/buy-magic-mushroom-capsules/

camire
24/38 | 

https://citychems.com/product/buy-25-nbome-online-in-usa-shipping-discre...
https://citychems.com/product/buy-2c-e-4-ethyl-25-dimethoxy/
https://citychems.com/product/buy-mmc-mephedrone-powder/
https://citychems.com/product/buy-4-aco-dmt/
https://citychems.com/product/buy-4fea/
https://citychems.com/product/buy-4-fma/
https://citychems.com/product/buy-5-mapb/
https://citychems.com/product/buy-5-meo-dmt-research-chemical-online/
https://citychems.com/product/buy-a-ppp-powder/
https://citychems.com/product/buy-alpha-pvp-crystal-powder-online/
https://citychems.com/product/buy-alpha-pvp-crystal-powder-online/
https://citychems.com/product/buy-a-pvp-powder/
https://citychems.com/product/buy-acetaminophen-powder-online/
https://citychems.com/product/buy-adrafinil-powder-online/
https://citychems.com/product/buy-benzylpiperazine-bzp-powder-online/
https://citychems.com/product/buy-carfentanil-online-fast-shipping-all-usa/
https://citychems.com/product/buy-crack-cocaine-online/
https://citychems.com/product/buy-crystal-meth-online-discreet/
https://citychems.com/product/buy-diazepam-valium-powder-online/
https://citychems.com/product/buy-pure-ephedrine-powder-online/
https://citychems.com/product/buy-etizolam-powder-online/
https://citychems.com/product/buy-fentanyl-patch-online-discreet-with-bi...
https://citychems.com/product/buy-fentanyl-powder-online-discreetly-with...
https://citychems.com/product/buy-kratom-extracts-online/
https://citychems.com/product/buy-heroin-powder-online-safe/
https://citychems.com/product/buy-hydrocodone-powder-online/
https://citychems.com/product/buy-hydrocodone-powder-online/
https://citychems.com/product/buy-ketamine-online-without-prescription/
https://citychems.com/product/buy-lsd-tabs-online-at-city-chems-150ug/
https://citychems.com/product/buy-mdma-powder-crystals/
https://citychems.com/product/buy-mdpv-powder/
https://citychems.com/product/buy-pseudoephedrine-hcl-online-at-city-chems/
https://citychems.com/product/buy-psilocybin-powder-online/
https://citychems.com/product/buy-u-47700-powder-online-at-city-chems/
https://citychems.com/product/buy-lsd-liquid-online-in-vials/

Garry Edwards
26/38 | 

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-triazolam-halcion-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-neurobloc-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-valium-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-endocet-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-xanax-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-yellow-xanax-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-subutex-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-ksalol-xanax-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-quaalude-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-dianabol-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-arimidex-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-zopiclone-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-adderall-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-ambien-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-xls-medical-…h-tablets-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-adipex-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-vicodin-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-desoxyn-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-dexedrine-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/restoril-temazepam-30mg/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-focalin-xr-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-stilnox-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-humatrope-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-vyvanse-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-concerta-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-mogadon-nitrazepam-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-modafinil-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-suboxone-online/]

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-rheumacure-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-percocet-online/

Garry Edwards
27/38 | 

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-triazolam-halcion-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-neurobloc-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-valium-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-endocet-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-xanax-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-yellow-xanax-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-subutex-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-ksalol-xanax-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-quaalude-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-dianabol-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-arimidex-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-zopiclone-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-adderall-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-ambien-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-xls-medical-…h-tablets-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-adipex-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-vicodin-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-desoxyn-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-dexedrine-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/restoril-temazepam-30mg/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-focalin-xr-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-stilnox-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-humatrope-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-vyvanse-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-concerta-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-mogadon-nitrazepam-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-modafinil-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-suboxone-online/]

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-rheumacure-online/

https://expresshealthpharmacy.com/product/buy-percocet-online/

mkjasa
36/38 | 

https://liquidk2spraystore.com/product/ak-47-liquid/
https://liquidk2spraystore.com/product/alacabenzi-magic-mushrooms/
https://liquidk2spraystore.com/product/albino-a-magic-mushrooms/
https://liquidk2spraystore.com/product/albino-cambodians-magic-mushrooms/
https://liquidk2spraystore.com/product/albino-louisiana-magic-mushrooms/
https://liquidk2spraystore.com/product/albino-penis-envy-magic-mushrooms/
https://liquidk2spraystore.com/product/albino-treasure-coast-magic-mushr...
https://liquidk2spraystore.com/product/alcohol-potency-booster-spray-60-ml/
https://liquidk2spraystore.com/product/aloha-tangerine-liquid-incense/
https://liquidk2spraystore.com/product/amazonian-magic-mushrooms/
https://liquidk2spraystore.com/product/angry-birds-liquid-incense/
https://liquidk2spraystore.com/product/apex-magic-mushrooms/
https://liquidk2spraystore.com/product/arenal-volcano-magic-mushrooms/
https://liquidk2spraystore.com/product/big-mex-magic-mushrooms/
https://liquidk2spraystore.com/product/bizarro-fresh-liquid-incense-spray/
https://liquidk2spraystore.com/product/bizarro-liquid-incense-5ml/
https://liquidk2spraystore.com/product/bizzaro-liquid-k2-spray-on-paper/
https://liquidk2spraystore.com/product/black-diamond-herbal-incense-10g/
https://liquidk2spraystore.com/product/black-label-liquid-incense-5ml/
https://liquidk2spraystore.com/product/blazing-blueberry/
https://liquidk2spraystore.com/product/blue-magnolia/

https://liquidk2spraystore.com/product/buy-cloud-nine-liquid-incense-5ml...
https://liquidk2spraystore.com/product/code-black-berry/
https://liquidk2spraystore.com/product/code-black-blue-label-liquid-ince...
https://liquidk2spraystore.com/product/code-black-pineapple-herbal-incense/
https://liquidk2spraystore.com/product/code-black-plus-herbal-incense/
https://liquidk2spraystore.com/product/code-black-straight-herbal-incense/
https://liquidk2spraystore.com/product/code-black-strawberry-herbal-ince...
https://liquidk2spraystore.com/product/cookies-and-cream/
https://liquidk2spraystore.com/product/diablo-k2-spray-on-paper/
https://liquidk2spraystore.com/product/buy-diablo-liquid-incense/
https://liquidk2spraystore.com/product/ghost-blackcurrant-ultra-strong-l...
https://liquidk2spraystore.com/product/ghost-menthol-ultra-strong-liquid...
https://liquidk2spraystore.com/product/ghost-tutti-frutti-liquid-herbal-...
https://liquidk2spraystore.com/product/good-trip-mushroom-chocolate-bars/
https://liquidk2spraystore.com/product/buy-joker-e-liquid-vanilla-flavor...
https://liquidk2spraystore.com/product/joker-liquid-incense/
https://liquidk2spraystore.com/product/joker-liquid-incense/
https://liquidk2spraystore.com/product/k2-clear-paper-spray/
https://liquidk2spraystore.com/product/k2-e-liquid-spray/
https://liquidk2spraystore.com/product/k2-liquid-on-paper/
https://liquidk2spraystore.com/product/k2-liquid-on-paper/
https://liquidk2spraystore.com/product/milk-chocolate/
https://liquidk2spraystore.com/product/polka-dot-pomegranate/
https://liquidk2spraystore.com/product/polkadot-psilocybin-bars/
https://liquidk2spraystore.com/product/tagalongs/
https://liquidk2spraystore.com/product/trefoils/
https://liquidk2spraystore.com/product/vegan/
https://liquidk2spraystore.com/product/buy-wavy-bar-chocolates-online/
https://liquidk2spraystore.com/product/white-rhino-herbal-incense/
https://liquidk2spraystore.com/product/white-tiger-liquid-incense/
https://liquidk2spraystore.com/product/wonder-bar/
https://liquidk2spraystore.com/product/wonder-bar-chocolate/
https://liquidk2spraystore.com/product/buy-iboga-ta-online/
https://liquidk2spraystore.com/product/buy-iboga-root-bark-online/
https://liquidk2spraystore.com/product/buy-ibogaine-capsules-online/
https://liquidk2spraystore.com/product/buy-ibogaine-hcl-online/
https://liquidk2spraystore.com/product/strophantus-gratus-seeds

klna
38/38 | 

https://allgreenherbs.com/2023/05/05/a-legit-online-dispensary-shipping-...
https://allgreenherbs.com/legit-online-dispensary/v
https://allgreenherbs.com/product/super-sour-diesel-strain/
https://allgreenherbs.com/product/platinum-blue-dream-strain/
https://allgreenherbs.com/product/ice-cream-cookies/
https://allgreenherbs.com/product/muha-meds-blue-raspberry/
https://allgreenherbs.com/product/muha-meds-cherry-limeade/
https://allgreenherbs.com/product/muha-meds-northern-lights/
https://allgreenherbs.com/product/nola-hurricane/
https://allgreenherbs.com/product/green-crack/
https://allgreenherbs.com/product/grape-ape/
https://allgreenherbs.com/product/bubble-gum/
https://allgreenherbs.com/product/trainwreck/
https://allgreenherbs.com/product/white-rhino-strain/
https://allgreenherbs.com/product/mix-and-match-6-beverages/
https://allgreenherbs.com/product/apple-green-tea-gummies/
https://allgreenherbs.com/product/500mg-chocolate-chip-cookie/
https://allgreenherbs.com/product/gummy-bears-edibles/
https://allgreenherbs.com/product/northern-lights-strain/
https://allgreenherbs.com/product/fruity-pebbles-crispy/
https://allgreenherbs.com/product/lol-edibles/
https://allgreenherbs.com/product/canna-lean-grape-syrup/
https://allgreenherbs.com/product/brass-knuckles-vape-cartridges/
https://allgreenherbs.com/product/cloud-vape-cartridges/
https://allgreenherbs.com/product/cara-melts-twisted/
https://allgreenherbs.com/product/strawberry-lemonade-300mg-cbd-gummies/
https://allgreenherbs.com/product/above-the-clouds-50mg-thc-gummies/
https://allgreenherbs.com/product/cannabis-oil/
https://allgreenherbs.com/product/brass-knuckles-vape/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reijan räsymaton raidat on kudottu innostuksesta, kekseliäistä käsitöistä, kirpparilöydöistä, tilpehööripussukoista ja käsillä tekemisen hurmasta.

Reija Ypyä, 56-vuotias ET-lehden toimittaja sukeltaa blogissaan käsityön ja luovuuden värikkääseen maailmaan.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat