Kirjoitukset avainsanalla ompeluseurat

Facebookin ompeluelämää-ryhmässä velloi kiinnostava keskustelu tässä päivänä eräänä. Henna Niiranen hehkutti "ompelijan punkkua", joka oli ihan sattumalta osunut silmään viinihyllyllä.

 - Ihan mielettömän kaunis tuo etiketti muutenkin ja sitten vielä ompelukonekin kuvassa! Se oli ihan pakko ostaa, koska minulla oli alkamassa lapsi-&miesvapaa viikonloppu. Tiedossa vapaata ompelua rauhassa, Henna kertoi ja totesi punkun hyvän makuiseksikin. Palanpainikkeena oli myös juustoja ja suklaata.

90% viestiketjun lukijoista oli innoissaan tämmöisestä infosta, että saadaan ompeluseuraan nimikkoviini, espanjalainen La Sastreria eli räätäli.

* Minun luottoviinini ompeluhetkiin.

* Minä ostan viinin aina vain etiketin perusteella. Tämä olisi hyvä tuliainen käsityöystävälle.

* Tuo on noudettava omaan viinihyllyyn seuraavaa kertaa odottamaan.

* Olisipa meitä ompelijoita nyt pieni porukka koolla surruttelemassa ja pari pulloa punkkua. Tuli ketjusta hyvä mieli! Kiitos aloittajalle

* Hyvä eväs ompelutöihin, mutta pitää varoa liikaa nautiskelua, ettei ompele sormeen. Hauskaa ompelua ja viinistelyä! En tarkottanut olla Negatiivi-Nelli.

Mutta sitten ilmaantui yksi oikea negatiivinelli. Hän vaati ylläpitoa poistamaan hyväntuulisen viestiketjun alkoholilainsäädännön vastaisena. Ryhmässä kun saattaa olla myös alaikäisiä jäseniä....

Hän sai heti napakan vastauksen:

- Voi mikä ilonpilaaja olet. Minäkin olen yli kuusikymppinen mummo, ja kopioin ompeluviinin kuvan heti oman ompelupiiriini jäsenille. Kaikki olivat innoissaan. En usko, että kukaan tuon takia alkoholisoituu.

Mutta mitä Henna sai aikaiseksi lapsivapaana viikonloppuna?

Näin paljon Henna sai aikaiseksi viikonlopun aikana. Ja viiniäkin kului vain puoli pulloa.

- Yhteensä valmistui viisi lippapipoa, seitsemän pitsipipoa ja kolme tuubihuivia. Välissä ehdin hörppiä vähän viiniä, katsella Frendejä ja nauttia hiljaisesta kodista. Oli kyllä ihana ja tuottelias viikonloppu!

Henna haaveilee urasta käsityöalan yrittäjänä, joten nämä viikonlopun ompelusessiot ovat alkusoittoa sille.

Hennan ompeluksi löytyy täältä https://m.facebook.com/handmadebyhennaliina/

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Valkoviiniläiskät helpompi poistaa.
Viiniä ei tulisi ostaa etiketin mukaan vaan sitä mistä pitää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reijan räsymaton raidat on kudottu innostuksesta, kekseliäistä käsitöistä, kirpparilöydöistä, tilpehööripussukoista ja käsillä tekemisen hurmasta.

Reija Ypyä, 56-vuotias ET-lehden toimittaja sukeltaa blogissaan käsityön ja luovuuden värikkääseen maailmaan.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat