Kirjoitukset avainsanalla saunakiulu

Taloyhtiössämme tehtiin muutaman kuukauden ajan kylppäri- ja saunaremontteja. Roskalava tietenkin kiinnosti minua päivittäin, mutta ainoa sieltä löytynyt askarteluaarre oli jonkun asukkaan pilalle kuivunut saunakiulu. Menin siitä monta kertaa ohi, kunnes keksin, että maalaamalla siitä saa hyvän lahjapaketin saunaolusille!

Entiseen käyttöön eli löylyveden säilömiseen tästä ei tosiaa ole mutta muuten kiulu oli ehjä.

Minulla on kotona hyvät varastot eri värisiä nopeasti kuivuvia askartelumaaleja. Päätin maalata sen vihreäksi. Nämä maalit ovat usein helsinkiläisessä Tuubi-liikkeessä tarjouksessa kympillä kolme maalia.

Sitten ryhdyin maalaamaan keittiönpöydän äärellä. Askartelumaalit eivät haise, kuivuvat nopeasti ja pensselit voi pestä vedellä.

Olin kovin tyytyväinen lopputulokseen ja aika pian kiululle tuli käyttöäkin. Mökkinaapurit pyysivät saunomaan, ja saunaoluet oli paljon mukavampi viedä tässä kuin vaikkapa muovipussissa. Emäntä mietti, että vihreä kiulu saattaa saada jatkoa kukkapurkkina.

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reijan räsymaton raidat on kudottu innostuksesta, kekseliäistä käsitöistä, kirpparilöydöistä, tilpehööripussukoista ja käsillä tekemisen hurmasta.

Reija Ypyä, 56-vuotias ET-lehden toimittaja sukeltaa blogissaan käsityön ja luovuuden värikkääseen maailmaan.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat