Kiitos! Teille, jotka luitte ja teille, jotka kommentoitte.

Iso kirjakin sanoo, että kaikella on aikansa. Minun aikani ET blogistina kesti kaksi vuotta. Se on ollut opettavaista ja mukavaa. Toki välillä hieman stressaavaakin, etenkin, kun juttu oli valmiina, olisi pitänyt julkaista ja minä olinkin jossain savimajassa, kaukana kaikesta todellisuudesta puhumattakaan nettilinjoista.

Joka tapauksessa kaksi vuotta on mennyt nopeasti ja aiheiden määrä, joista olen saanut kirjoittaa, on ollut valtaisa. En varmasti ole ollut tyypillisin kirjoittaja juuri tämän lehden lukijakunnalle, mutta oli hienoa, että sain siihen  tilaisuuden.

Nyt on aika siirtyä kohden uusia seikkailuja. Me tapaamme ehkä vielä jossain päin maailmaa: luennoilla, lentokoneessa tai jonkun kirjani sivuilla.

Seuraavan kerran artikkeleiden parissa saatamme kohdata syksyllä. Syyskuussa alkaa YLE 1 kanavalla 8-osainen sarja Merkkien Salat.  Sitä esitetään koko lokakuun ja aina marraskuun puolelle saakka. Siihen liittyen aloitan ohjelman esityksen aikoihin YLEN toimittaja profiililla artikkelisarjan koskien symboleita ja merkkejä.

Siihen saakka jatkan kirjoittamistani kahden teoksen parissa. uutta on luvassa syksyllä sekä ensi keväänä 2019.

Kiitos lukijoilleni ja ET-lehden toimitukselle. Kaikkea hyvää!


Liisa

Kommentit (2)

-valone-Käyttäjä698
Liittynyt11.3.2016
1/2 | 

Kiitos ihana Liisa!

Tekstiesi lukunautinto on ollut valtaisa. Kiitos, että saan jatkossakin tavata sinua noissa kuvailemissasi yhteyksissä. Menestystä ja onnea kaikessa mihin ryhdyt!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

52-vuotias tietokirjailija ja symbolitutkija Liisa Väisänen ihmettelee ihmistä ja maailmaa. Eri viikonpäivinä on temoiltaan vaihetelevia kirjoituksia. Siten lukijoiden on helpompi löytää omat kiinnostuksen kohteensa. Teemat ovat seuraavat: symbolisunnuntai, taidetiistai, kuvan keskiviikko ja toisinaan persoonallinen perjantai. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
Joulukuu
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla